Cashbux (SCAM)

Başlatan king1145, 14 Temmuz 2014, 18:15:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

voldemort

............

rota26

tebrikler voldemort skor kaç kaç  :D

strenergy

Ortak yarış mı var yaa hayırdır ;)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

voldemort

Alıntı yapılan: rota26 - 03 Eylül 2014, 17:38:41
tebrikler voldemort skor kaç kaç  :D
Teşekkürler,daha yarışma başlamadı.İkose modum startı verdiğinde konu açarız, o zaman yarışma başlar.

rota26

start verildi ve koşu başladı.rota26  startdan 10boy geç çıktı .evet odane abc  ters taraftan çıkış yaptı .  -:)) startla birlikte nükhet ligderligi aldı. ikincilige voldemort geldi öndeki nükheti kovalmaya başladı ,8 boy geride ikose bu ikliyi takip ediyor , ikoseninde uzak gerisinde rota26 ,abc bakyorum hala ters koşmaya devam ediyor . :)) ilk viraj dönülürken  voldemort atak yaptı ve nükheti geçmeyi başardı.şimdi liderlik eldegiştirdi ve voldemor ta geçti bu seferde nükhet voldemort u kovalamaya başladı  -:))

ikose

8 boy geridende gelsem son 600 Mt redeki düzlükte alırım ben yarışı, alooooo  :))

nukhet

Alıntı yapılan: ikose - 03 Eylül 2014, 20:21:46
8 boy geridende gelsem son 600 Mt redeki düzlükte alırım ben yarışı, alooooo  :))
Abcb hocam 2 gündür gözükmüyor, işleri var herhalde telefonada cevap vermiyor, meydanı boş buldular, bir evime gideyim savaş başlar zaten, ikose hocam siz startı verin ben yetişirim

voldemort

Alıntı yapılan: rota26 - 03 Eylül 2014, 19:00:05
start verildi ve koşu başladı.rota26  startdan 10boy geç çıktı .evet odane abc  ters taraftan çıkış yaptı .  -:)) startla birlikte nükhet ligderligi aldı. ikincilige voldemort geldi öndeki nükheti kovalmaya başladı ,8 boy geride ikose bu ikliyi takip ediyor , ikoseninde uzak gerisinde rota26 ,abc bakyorum hala ters koşmaya devam ediyor . :)) ilk viraj dönülürken  voldemort atak yaptı ve nükheti geçmeyi başardı.şimdi liderlik eldegiştirdi ve voldemor ta geçti bu seferde nükhet voldemort u kovalamaya başladı  -:))

Rota,güzel anlatım olmuş  :) At yarışı oynadığım,ayrıda gel,yürü be oğlum dediğim günleri aklıma getirdin  :))

voldemort

Alıntı yapılan: ikose - 03 Eylül 2014, 20:21:46

Okullar açılsın,şu startı verin artık modum.Grid yarışma konusu açın isterseniz.Siz 600 mt'de yarışı alabilirsiniz.
Ben şuan antremanlara başladım,son 200'deki Ribella ve Win River Win siprintlerini bilenler bilir.

voldemort

Alıntı yapılan: nükhet - 03 Eylül 2014, 20:30:00
Abcb hocam 2 gündür gözükmüyor, işleri var herhalde telefonada cevap vermiyor, meydanı boş buldular, bir evime gideyim savaş başlar zaten, ikose hocam siz startı verin ben yetişirim

Nükhet hanım,artık kazanmanız çok zor.Neden derseniz Rota at yarışlarından bahsettiği için,benim uzmanlık alanıma giriyor.
Kısacası The winning team  ($) VoldeRotaEnergy ($)
Takımın ismini bunu yazdım ama sizin için bir sakıncası yoktur umarım grid ortaklarım  :)