gptnetwork (SCAM)

Başlatan fzthkurmaz, 16 Temmuz 2014, 02:36:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

6$ demişti aslında ki zaten upgrade tablolarıda bunlar için ekleniyor ordanda görebilirisn ;)
Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 16 Temmuz 2014, 02:36:38
Site Adı:gptnetwork
- Minimum ödeme limiti ve kullandığı ödeme işlemciler: 6 dolar -payza paypal

Golden'lar için 1$ ref bulursan bedava Golden veriyordu ama sanırım o kampanya bitti genede forumuna bir göz at belki devam ediyordur ;
Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 16 Temmuz 2014, 02:36:38
Merhaba arkadaşlar yeni bir site server saatine göre 5 AM saatine kadar 10 DR bulabilirsek 29 dolar değerinde 1 yıllık golden üyelik
konuyu açan arkadaşımız ödemede aldı zaten ;

fzthkurmaz

golden olduğum için 1 dolar ödeme limiti hakanatik(teşekkürler :) arkadaşımızında dediği gibi 10 dr ile golden olmuştum şimdilik sitede bir sıkıntı yok ..

şu anda 43 dr var ..

fzthkurmaz

arkadaşlar bu ayın sonuna kadar server time göre 1 gün içerisinde 10 dr bulana golden üyelik bedava değeri 29 dolar bilginize

lütfen ref linkimden üye olun destekleriniz için teşekkürler :

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 21 Temmuz 2014, 03:59:49
arkadaşlar bu ayın sonuna kadar server time göre 1 gün içerisinde 10 dr bulana golden üyelik bedava değeri 29 dolar bilginize

lütfen ref linkimden üye olun destekleriniz için teşekkürler :

Daha önceki golden üyelik promosyonu için gelmişim :)
Siteyi kullanmadığım için üye olmaya çalışınca hatırlattı sağolsun site :)

fzthkurmaz

aynn benim dr imsin teşekkür ederim :D

fzthkurmaz

golden promosyon devam ediyor daha kolay 11 reklama tıklayıp forumdaki konuya 11 ref tıkladığına dair yazı yazıp golden isterseniz admin veriyor.

refimle üye olursanız sevinirim :

omar33

Refinizden üye oldum.Aldık bedava goldeni.Umarım birşeyler kazanana kadar siteye bir şey olmaz.Bol kazançlar...  :)

fzthkurmaz

saolun hayırlı olsun rr grafiği ii gitmiyor 65 dr var bende dr ler ii getiriyor bakalım 4.5 dolar birikti hesabımda ilk ödememide almıştım rr avg leri düzelirse yatırım yapılabilir sitedeki arkadaşlara tavsiye alın golden ininzi bi kenarda kalsın site baya üye topluyor reklamı çıkıyor baya sitede bol kazançlar...

youshes12

Site sunucu değişiminden dolayı bakıma alındı.

bilal

Hocam Kullanışlıya Benziyor  (hydr)