gptnetwork (SCAM)

Başlatan fzthkurmaz, 16 Temmuz 2014, 02:36:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

greant64

arkadaşlar bilgisi olan varsa lütfen haber versin,bir anda beni ultimate üye yapmışlar acaba bu sayfa scame mi dönüştü?
durduk yere golden üye olmuştuk zaten şimdi de durduk yere ultimate olduk. ben anlamadım bu işi. fikrinizi bile belirtin lütfen.

hakanatik01

Ayrı konu açmadan ilgili site varsa oraya yazarsan daha iyi olur ;)

Forumuda gitmiş sitenin forumu olmayan siteler sevilmez neden? çünkü admin bişiler gizliyor demekkiödeme kanıtlarıda yok artık en son kaçında ödeme yapmış belli değil   bence scam ama devam etmek sizin bileceğiniz iş;
Forum yakında dönecek diyor  scama atmadan 2 gün daha bekleyelim bakalım olmadı orayada taşırız;

hakanatik01

scam listelere baktım çoğu 21inden beri scama atmış beklemek boşuna :P
(scm) (scm)

greant64

tşkler bilgilendirme için. durduk yere zaten ultimate vermez bunlar diyordum ben de.

neon

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Ağustos 2014, 00:29:01
scam listelere baktım çoğu 21inden beri scama atmış beklemek boşuna :P
(scm) (scm)

Zamanında bilgi vermen iyi oldu.  :y Boşuna zaman kaybı önlendi en azından.  :) Hakanatik01 bu forumda çok faydalı işler yapıyor.  :y Helal olsun  (ok)

universitely76

Alıntı yapılan: neon - 15 Ağustos 2014, 06:02:17
Zamanında bilgi vermen iyi oldu.  :y Boşuna zaman kaybı önlendi en azından.  :) Hakanatik01 bu forumda çok faydalı işler yapıyor.  :y Helal olsun  (ok)
Kendisinin bir tabiri vardı, kırmızı ve diğer mavi mod için işletim sistemi ve anti virüs demişti kendisi için dediği tabiri unuttum bak şimdi :D
GK Tek Kişilik Dev Kadro Hakacu  8)
Şu sıra imzasız'ım...

fzthkurmaz

birikmiş para var çekeyim scam mı değil mi anlarız 21 inden sonra çekmiştim gelmişti para ödeme kanıtlarında var ...

fzthkurmaz

para 2 iş gününde gelir yazıyor istedim 9.45 dolar bakalım ve ayrıca 8 ağustosta bana para gönderdiler ayrıca 18 temmuzda istediğim paryıda yolladılardı 2 kez para yolladılar bana 3. yollayacaklar mı bakalım scam için acele mi ettiniz ne bakalım bu para gelirse scamdan çıkarın derim

ikose

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 15 Ağustos 2014, 10:37:47
para 2 iş gününde gelir yazıyor istedim 9.45 dolar bakalım ve ayrıca 8 ağustosta bana para gönderdiler ayrıca 18 temmuzda istediğim paryıda yolladılardı 2 kez para yolladılar bana 3. yollayacaklar mı bakalım scam için acele mi ettiniz ne bakalım bu para gelirse scamdan çıkarın derim

Dünki kazanç 0,135 idi , işkillendim ama yinede tıkladım..
umarım gelir ödemen..
Bırak dediğinde bırakırız bizde.. :)

hakanatik01

Acele edildiğini çok düşünmedim açıkcası scama taşıma sebebleri olarak elimizde olan bizim yaşdaığımız   2 neden söylenebilir;
1-)Sitenin forumu yok dolayısı ile ödeme yapıp yapmadığı bilinmiyor
2-)grant'ın başına gelen hiçbişi yapmadan adam 190$ ultimate çıakrmış hesbaını normal olmayan durumlar :)

scama taşınsada  zaten konunun içeriği duruyor dikkat ettiyseniz bu süre senden haber gelmesi için beklenen süre yoksa diğer scam denen konulara göz atabilirsin tüm linkler temizlenip konu kilitleniyor kimse bişi yzaamıyor bu konuda hala bunlar serbest ;) konu sahibin bilgisi bekleniyor yoksa bir süre kafamıza göre taşıyıp "benim dediğim olacak,scam arkada"ş diye bir durum yok yani bilginiz olsun ;)

Asla banlanmayacaklar listem :PP
neon
universtly76
:D teşekkür ettim güzel yorumalra hep beraber bişiler yapmaya çalışıyoruz kim birşeyler biliyorsa onları paylaşıyor ille benim dediğim yada  senin dediğin doğrudur yok,herkes bişi söyler scam/scam değil son kararı gene siz verirsiniz ,scam denilen çok siteden ödemede alınabiliyor misal son ve en güzel örnek quickbux'tı sanırım bilal abi ödeme alıp duruyor ama bizde aylar öncesinden scam ilan ettik site ya standartlara ödeme yapmıyor ya başka bişi çözülemedi o konu :D