BuxVertise.com ( SCAM )

Başlatan 6il9in, 19 Temmuz 2014, 12:06:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Siteye tuhaf şeyler oldu ne mi  ???

[spoiler]Balance $25.00 civarı idi.. Birden $65.00 oldu. RR tıklarında herhangi bir artış yoktu. Bende Purchase balance $20.00 attım RR almak için.. Geriye kalan miktarı paypala çekim yaptım. $41.55 Pending geçti. Ne güzel alacaktım.. Paracıklarımı  :D Yollamaz şimdi bu admin... Banlamasa bari  -:)) Muhtemeleln DDos saldırısı var. Çok aşırı ağır site param gelirse ne ala gelmezse sağlık olsun..  :D[/spoiler]

6il9in

Site Bakım Moduna Alınmış..  :D

abcb

6il9in

Alıntı yapılan: abcb - 24 Ağustos 2014, 21:38:49
Paran  ??? :))

Bakım bitsinde görecez.. Havadan $40.00 gelecek mi gelmicek mi modum.. Normalde anında yapıyor site ama saldırı sebebi ile durdurmuş. Kaşla göz arasında $65.00 oldu. Tamda bira içiyordum kafam mı güzel yoksa site mi güzel diyordum ki parayı cektim bakıma gitti. Admin banlamasa bari beni  :P  :D

abcb

Kafan güzelken acaba yanlışlamayamı 65 dolar gördünki  :g Belki de uyuyup kalınca rüyanda çekmişsindir parayı  :PP

Böyle durumlarda banlanmıyorsun  :g

6il9in

Alıntı yapılan: abcb - 24 Ağustos 2014, 21:55:04
Kafan güzelken acaba yanlışlamayamı 65 dolar gördünki  :g Belki de uyuyup kalınca rüyanda çekmişsindir parayı  :PP

Böyle durumlarda banlanmıyorsun  :g

(d) Bakım bitsin beklemedeki para duruyorsa resmini koyarım ve Purchase balance resminide koyarım  (d)

abcb

Bakım bitene kadar kafan iyi olmasın da silersin filan yanlışlıkla neme lazım  :PP

6il9in

Alıntı yapılan: abcb - 24 Ağustos 2014, 22:00:55
Bakım bitene kadar kafan iyi olmasın da silersin filan yanlışlıkla neme lazım  :PP

Bakım varken bende açar bira mı icerim napim.. Hadisene yahu sen dit filmini izle..  :P  :D

6il9in

DDos saldırısını site atlatınca beklemedeki parayı silmiş hakkım olanı hesabıma geri iade etmiş. banlamamışta beni..  :D

Kafama eserse cashout deneyebilirim..  :D

abcb

Admin senin 40 dolarının üstünemi yatmış  (d) vay adi vay  (d)
:))