BuxVertise.com ( SCAM )

Başlatan 6il9in, 19 Temmuz 2014, 12:06:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Asilay

RR'lerindeki şimdiki durumu nasıl bilgin ???

Arkadaşlar destek amaçlı ikon'a tıklar mısınız ?

http://www.buxvertise.com/icon.php?i=4816

6il9in

@Asilay,

800 RR 4000-4500 arası tık geliyor.. Her tık 0.002 bir kazancı var.. Tabi ortalama bilgi bu açıkcası çokta takip etmiyorum..  :)

Asilay

4500 tık üzerinden günde 9 dolar ediyor. Haftada 63 dolar. Bence iyi bir para. Siteyle ilgilenmiyor musun artık ?

6il9in

Alıntı yapılan: Asilay - 31 Ağustos 2014, 23:05:59
4500 tık üzerinden günde 9 dolar ediyor. Haftada 63 dolar. Bence iyi bir para. Siteyle ilgilenmiyor musun artık ?

Site ile ilgilenmesen ödeme nasıl alacam bkz. Ödeme kanıtları.  :D

İlgilenmiyorumdan kastım tık sayıları ile  ;)

30 günde nadiren zarar ettiyor site. Hergün aynı tıklar gelmeyebiliyor. 1200 RR var iken 9000 tık aldığımda oldu 3000 tık aldığım.  :)

Asilay

Gördüm gördüm :D bana zarar ettiriyor. 20 dolarla yatırım yaptım. Bu gidişle o parayı çıkaramıcam. Rr'lerin düzelmesi şart.Sistemde auto pay var. Ne işe yarıyor.

6il9in

Alıntı yapılan: Asilay - 31 Ağustos 2014, 23:27:14
Gördüm gördüm :D bana zarar ettiriyor. 20 dolarla yatırım yaptım. Bu gidişle o parayı çıkaramıcam. Rr'lerin düzelmesi şart.Sistemde auto pay var. Ne işe yarıyor.

Tıklayan refleri otomatik uzatıyor.. Kapalı kalsın.. Standart üye olarak kazanmak bir çok sitede zor..  :)

Asilay

Ehehehehe :) Ne eziyosun hemen :D ben buxvertise olduğum halde zarar ediyom :D

6il9in

Alıntı yapılan: Asilay - 01 Eylül 2014, 00:15:23
Ehehehehe :) Ne eziyosun hemen :D ben buxvertise olduğum halde zarar ediyom :D

Ezme şeklinde bir düşünce ile söylenmiş birşey değil.. Bu durum tüm siteler için geçerli.. Buxvertise derken buxer üyelik mi aldığını söyliyorsun.. ???

Asilay

Esprisine dedim zaten haklısın. Buxer üyeyim. Ne yapıcan ref mi alıcan  :PP Alırsan büyük sevap işlersin :D

sopcastsports

Yatırım yapacağım sanırım ancak RR yok şimdilik diyor, belirli bir günü ya da saati mi var RR kirası için?