Youtube üzerinden para kazanma

Başlatan CHeLeP, 02 Ağustos 2014, 15:39:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHeLeP

Alıntı yapılan: umtbra - 22 Aralık 2014, 21:54:13
Adsense'den freedom'a geçtim. Adsense'de bulunan 2.70$'ın üzerine su içeceğim değil mi? :)

Adsense kazancınıza bir şey olmaz. Partnere geçene kadar olan kazancınız adsense hesabınıza yansır.

hakanatik01

Yanlışsam Chelep usta düzeltir:)

Eee işte aslında dolaylı olarak su içmesi gerekir yani değil mi ? :)2,7 kalacakta onu 100$ yapmadan çekemeyecek bu durumda 100$ olması da zorsa sonrasında adsenseyle ilgisi de artık kalmayacağına göre üzerine su içecek yani :P :D  (gyk)

umtbra

Cevaplar için teşekkür ederim. Suyumu içtim soğuk soğuk :)

hakanatik01

Sağlık olsun ,neyseki daha çok birikmemiş 40-50 olsa bırakılmazdı da :) Normalde su alsan o paraya zaten :P:P :D

CHeLeP

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Aralık 2014, 23:02:16
Yanlışsam Chelep usta düzeltir:)

Eee işte aslında dolaylı olarak su içmesi gerekir yani değil mi ? :)2,7 kalacakta onu 100$ yapmadan çekemeyecek bu durumda 100$ olması da zorsa sonrasında adsenseyle ilgisi de artık kalmayacağına göre üzerine su içecek yani :P :D  (gyk)

aynen öyle :)

ramazandnz

Bazı kanallara denk geliyorum abonesi yok içinde 1 2 video aynı anda eklenmiş az bi zaman olmuş ekleneli ama izlenmeleri 300 binlerde bunları nasıl yapıyorlar bilgisi olan var mı? kanalların isimleri bile dandik şekilde

mesut

Alıntı yapılan: ramazandnz - 27 Aralık 2014, 23:42:55
Bazı kanallara denk geliyorum abonesi yok içinde 1 2 video aynı anda eklenmiş az bi zaman olmuş ekleneli ama izlenmeleri 300 binlerde bunları nasıl yapıyorlar bilgisi olan var mı? kanalların isimleri bile dandik şekilde

Yüklediği videoları başka sitelerde gösteriyorlar... Mesela adamın film veya dizi sitesi var youtubeden çektiği videoları orada izlettiriyor... BENCE...

BOL KAZANÇLAR...

TwofuN

Benim kanalda da ona benzer bi durum var ama yaptigim ekstre hiçbirşey yok nasil oluyor bilmiyorum

recep1852

Biz videoyu yükledik diyelim sonra video düzenleyicisinden birşeyler değiştirsek telif yer miyiz :)

CHeLeP

Alıntı yapılan: recep1852 - 17 Şubat 2015, 11:18:39
Biz videoyu yükledik diyelim sonra video düzenleyicisinden birşeyler değiştirsek telif yer miyiz :)

Yemezsin