Youtube üzerinden para kazanma

Başlatan CHeLeP, 02 Ağustos 2014, 15:39:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tennozer

bu analytics kaç günde güncelleniyor .. bi gücellense de girsem şu network olaylarına

CHeLeP

Alıntı yapılan: tennozer - 25 Şubat 2015, 11:08:55
bu analytics kaç günde güncelleniyor .. bi gücellense de girsem şu network olaylarına

Normalde 2 gün geriden geliyor ama bazen şuan ki gibi sıkıntı oluyor.

Elektronick

Arkadaslar bu ara youtubede sayımlarda bir durgunluk var ama hadi hayırlısı sizdede öylemi !

mesut

Alıntı yapılan: Elektronick - 06 Mart 2015, 11:29:54
Arkadaslar bu ara youtubede sayımlarda bir durgunluk var ama hadi hayırlısı sizdede öylemi !

Youtube bazı güncellemeler yapıyor o yüzden istatistikler geriden geliyor ve izlenimler işlenmiyor evet... Genel bir durum söz konusu...

BOL KAZANÇLAR...

Elektronick

Tesekkürler mesut hocam sizede bol kazanclar diliyorum :)

hakanygz

Alıntı yapılan: mesut - 06 Mart 2015, 11:58:38
Youtube bazı güncellemeler yapıyor o yüzden istatistikler geriden geliyor ve izlenimler işlenmiyor evet... Genel bir durum söz konusu...

BOL KAZANÇLAR...

Arkadaşlar ben bu işlerde yeniyim, bir kanal açtım 5-6 tane video yükledim deneme amaçlı olarak odnoklassniki sitesine link attım. 2 günde 20 bin civarında bi gösterim oldu fakat youtube sayacımda 400-500 gösterim görünüyor bunun neden kaynaklandığı ile ilgili bir fikriniz varmı acaba. Videoları 2 gün önce atmıştım.

Coulers79

İstatistikler 2-3 gün sonra güncelleniyor.

Elektronick

istatistikler çok geriden geliyor ve bazı videolarımın geliri düşüyor misal 2$ olan video 3 gün sonra 1.90$ oluyor bu neden böyle oluyor acaba net kazançmı çıkıyor ortaya entresan bir durum

hakanygz

Alıntı yapılan: Coulers79 - 11 Mart 2015, 23:33:10
İstatistikler 2-3 gün sonra güncelleniyor.

Peki aranızda daha önce odnoklassniki'e link atan oldumu ?

Elektronick

Alıntı yapılan: hakanygz - 11 Mart 2015, 23:51:21
Peki aranızda daha önce odnoklassniki'e link atan oldumu ?
odnoklassnike video yüklendiginde youtubede sayılıyormu