Youtube üzerinden para kazanma

Başlatan CHeLeP, 02 Ağustos 2014, 15:39:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nuso07

bu iş için çok heveslenmiştim... :D en son 4. sayfada yorum yapmıştım.   şimdi 44 sayfa olmuş vay be.. :) hala hevesim var yine bir şey bilmiyorum yine :D

Coulers79

Freedom'dan başla o zaman 2. aydan sonra birşeyler damlamaya başlar.

nuso07

bu youtube u en baştan anlatan bir set ya da yazı var mı acaba

AnilK

Alıntı yapılan: nuso07 - 08 Nisan 2015, 01:31:28
bu youtube u en baştan anlatan bir set ya da yazı var mı acaba
Gk-tube üyeliği satın alanların görebileceği özel bir bölüm ve o bölümde baştan itibaren anlatım yapılan "Youtube Öğreniyorum" konuları mevcut. İlgileniyorsanız özel mesajla bana ulaşın @nuso07 .

FATSALI

Arkadaşlar düzenli olarak ödeme alan varmı bilgi verebilrimi hangi network nasıl taktik ne ? :D

Abdullatif

Peki Kanal türkiye kayıtlı olsa oluyormu yurtdısı mı olmalı? adsenseye is ortaklıgı mı yapalım ?????

bilgin1490

Alıntı yapılan: Abdullatif - 09 Nisan 2015, 21:38:20
Peki Kanal türkiye kayıtlı olsa oluyormu yurtdısı mı olmalı? adsenseye is ortaklıgı mı yapalım ?????
adsense e bağlamayı düşünüyorsan kanali ulkeyi ABD yap 12 saat icinde cevap alırsın.

"Tapatalk ile GMD den gönderildi"

Coulers79

Sıfırdan başlayanlar adsenseye hiç bulaşmayın. Para kazanmak için Youtube ayarlardan ülkeyi yabancı yapmak gerekiyor.
Kanallarınızı şartlara uyan partnerlere bağlayın, Freedom veya Quiz Group. Telifsiz, uygun ve yabancı videolar yükleyin.

nuso07

Alıntı yapılan: AnilK - 09 Nisan 2015, 04:08:13
Gk-tube üyeliği satın alanların görebileceği özel bir bölüm ve o bölümde baştan itibaren anlatım yapılan "Youtube Öğreniyorum" konuları mevcut. İlgileniyorsanız özel mesajla bana ulaşın @nuso07 .

Mesaj atıyorum hocam

Abdullatif

Adsense bağlamadan partner yapabiliyor muyuz? kazandıgımız parayı partner sitesi dashboard olarak gosterır mı acaba ??