Youtube üzerinden para kazanma

Başlatan CHeLeP, 02 Ağustos 2014, 15:39:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

red0x

merhaba dostlar. aklıma bişey geldi size danışmak istiyorum.
ben bilgisayardan az çok anlarım. bir sıkıntım olduğunda kendim uğraşıp çözmeye çalışırım çoğu kez ve yaparımda çok az şey kurtulmuştur elimden.

ben diyorum ki bunları sesli anlatım ile videolasam ve youtube'a koysam, sizce nasıl olur? iyi bir fikir mi?

Elektronick

Alıntı yapılan: red0x - 12 Nisan 2015, 22:15:52
merhaba dostlar. aklıma bişey geldi size danışmak istiyorum.
ben bilgisayardan az çok anlarım. bir sıkıntım olduğunda kendim uğraşıp çözmeye çalışırım çoğu kez ve yaparımda çok az şey kurtulmuştur elimden.

ben diyorum ki bunları sesli anlatım ile videolasam ve youtube'a koysam, sizce nasıl olur? iyi bir fikir mi?
iyi fikir tabi özgün bir kanal oluşturursun birçok insan pc problemlerini googlede ve youtubede arar buda izlenim almana sebep olur

hakanatik01

Fikirde iyi uygulamada zor daha önce çok yapılmış bir işlem çünkü neden senden izlesinler ? Bunu çözmen gerek yoksa video çok Chip,donanimhaberin tecnohaberin videoları dururken mesela ? :) Daha çok izlenecek video bu tarz oluşumlardan çok bence incelemeler oluyor yeni çıkan ürünleri ilk eline geçirir inceleyebilrisen bence iyi izlenim alır ne bilieiym herkes bir kere ilk çıkan telefonların /eknolojik ürünlerin incelmesine bakıyor mesela :P :) Bu tarz özgün çalışmalarda İlklerden olmak önemlidir herhalde.

red0x

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 13 Nisan 2015, 00:23:15
Fikirde iyi uygulamada zor daha önce çok yapılmış bir işlem çünkü neden senden izlesinler ? Bunu çözmen gerek yoksa video çok Chip,donanimhaberin tecnohaberin videoları dururken mesela ? :) Daha çok izlenecek video bu tarz oluşumlardan çok bence incelemeler oluyor yeni çıkan ürünleri ilk eline geçirir inceleyebilrisen bence iyi izlenim alır ne bilieiym herkes bir kere ilk çıkan telefonların /eknolojik ürünlerin incelmesine bakıyor mesela :P :) Bu tarz özgün çalışmalarda İlklerden olmak önemlidir herhalde.

evet haklısınız ama telefon inceleyecek durumum yok. teknoloji sitelerinin incelediği telefonları, onlara üreticiler ücretsiz olarak gönderiyor. bunun olması için de o sitenin belli bir takip edilme düzeyi olması gerek.

ben genel de bilgisayar için nasıl yapılır videolarına bakıyorum. türkçe olanlar çok anlaşılabilir değil. (ingilizce, rusça ve ispanyolca çokca var. onlardan zaten birşey anlamıyoruz :) )

bakalım aklımda böyle birşey var. ayrıca dota 2 oynuyorum. oyunun bazı taktiklerinin de videolarını yükleyebilirim. yani kendime ait güncel bir kanalım olsun. belli bir izlenmeye gelince zaten para da kazanırım diye düşünüyorum.

Coulers79

Yabancı çalış çok daha kazançlı.

vedat61

Merhaba arkadaşlar ufak bi sorum var yardımcı olursanız sevinirim.
1 gmail hesabı altında 2 tane kanal açtım. Birincisini Quiz'e bağladım. ikincisini adsense'ye bağlamak için ne yapmam lazım.

Coulers79

Adsense çok zor iş. Hesabın varsa para kazanmayı aktif et. Para kazanma, nasıl para kazanabilirim yazan yerden hesabını bağla.

red0x

bir şey soracağım, kapanan kanaldaki biriken parayı alabiliyor muyuz arkadaşlar?
teşekkürler cevaplarınız için.

CHeLeP

Alıntı yapılan: red0x - 24 Nisan 2015, 10:21:11
bir şey soracağım, kapanan kanaldaki biriken parayı alabiliyor muyuz arkadaşlar?
teşekkürler cevaplarınız için.

Kanal quizdeyse alıyorsun.

red0x

yok yapamadım. videoları yükledim gri ünlemi geçemiyorum... ayrıca kanalı freedoma bağlamaya çalıştım ama onu da yapabildim mi yapamadım mı bilmiyorum...
ünlemi nasıl geçeceğim, ve partnere bağlı olup olmadığımı nasıl göreceğim?