Youtube üzerinden para kazanma

Başlatan CHeLeP, 02 Ağustos 2014, 15:39:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fenol

Alıntı yapılan: gaddar - 01 Mayıs 2015, 20:07:17
Amatörcede olsa bişeyler yapmaya çalışıyoruz kendimizce işte :) Ben bu websyndic le video izlenimimi arttırmamın bana zararı varmı ki..Sonuçta başkaları izliyor ? Uyudum kalktım 2 bin kredi birikmiş :m videolarıma verdim 100-200 izlenim olmuş :D Sanırım çözüyoruz işi.hedef kanalda 1000 video :D

Ben bi türlü üye olamıyorum websyndic'e yükleniyor topu sürekli dönüyor takılı kalıyor orda

Fenol

Tamamdır başardım kayıt olmayı

Fenol

Bu websyndic cok karışık nerden kazanacağız kredi ve nasıl videomuza yönlendireceğiz trafiği?

Coulers79

[spoiler]
Alıntı yapılan: Fenol - 01 Mayıs 2015, 21:36:03
Bu websyndic cok karışık nerden kazanacağız kredi ve nasıl videomuza yönlendireceğiz trafiği?
Earn Credits yazan yerden kredi kazanıyorsun. My Sites yazan yerden linklerini ekliyorsun, saniye ve IP seçeneklerini seçiyorsun. Kredi kazanırken eklediğiniz linklere direkt izlenme gönderen bir kutu çıkar onu seçmeyin. İstediğiniz krediyi linklerinize Easy Distribution yazan yerden topluca ekliyorsunuz. Mesela 5 video linkin var ve 600 krediyi Distribute yazan yerden gönderdin. Link başı 120 kredi gider oda 45 saniye Unique IP'li bir video için 12 civarı bir izlenim getirir.

Alıntı yapılan: gaddar - 01 Mayıs 2015, 17:25:53
addmefastten abone yolladık ta ben kredi topluyorum kredilerim gözükmüyor bunu bilen var mı? sabah 10 tane üye vardı puanı alıp kaçmışlar :D ama ben üye oldm puan bile gelmedi :m
Addmefast'ı sadece abone ve beğeni için kanal para kazanmadan önce kullanabilirsiniz, başvurudan sonra kullanılması tavsiye edilmiyor. Abone için UC'li kanal adresini add site/page yazan yerden youtube subscribe'i seçerek ekleyeceksin. Buradan es kaza gelenlerin yarısından çoğu geri kaçar. Gerekli puanları youtube views ve soundcloudplays yazan yerlerden kolayca kazanabilirsin. Bu ikincisi biraz gürültülü, olmadı ses karıştıcısından sesi kapatabilirsin. Varsa yedek twitter hesabınızla, twitterfollows yazan yerden de kolayca takip et diyerek puan kazanabilir ve sonra geri takipten vazgeçebilirsin.[/spoiler]

gaddar

Yani yok zaten partnere bağlanmadan önce kullanacaktım da ben kanal beğeniyorum ama puan vermiyor bi sorun var sanırım kanalımı da ekledim 9 du beğenen 6 sı topuk olmuş 3 kalmış :m

red0x

arkadaşlar kanal 50 kere izlenmiş ama 0.01$ bile kazanamamış :) normal mi

gaddar

videoları izlesene'den indirdim youtube yine yaranamadık eşleşen 3. taraf içeriği çıktı :m peki bu şekilde yayınlasam getirisi olur mu bana ya da ilerde başımı ağrıtır mı :)

gaddar

telif felan değil aslında mevzu aynı videolar denk geliyor youtubeda da partnere girsem bu şekilde olur mu :)

red0x

Alıntı yapılan: gaddar - 03 Mayıs 2015, 08:05:40
telif felan değil aslında mevzu aynı videolar denk geliyor youtubeda da partnere girsem bu şekilde olur mu :)

valla ben o tarz videoları direk siliyorum :) ama partnere girersen galiba o tür sorunlarla daha az karşılaşıyorsun

Elektronick

Youtube bu aralar sapıttı günde 10$ getiren kanalımı bir uyarı bile yokken kapattı bir kanal cok izlenmeye dursun