Youtube üzerinden para kazanma

Başlatan CHeLeP, 02 Ağustos 2014, 15:39:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

red0x

çok fazla soru soruyorum, farkındayım ama öğrenmen istediğimden. belki burada size sorarak kolaya kaçıyorum k. bakmayın
şimdi benim anlamadığım şey şu
mesela bir dizi var, adı WD olsun. bu dizi hafta da bir bölüm çıkarıyor.
atıyorum 5. sezonun 2. bölümü bu hafta yayınlandı siz de YT'a upload ettiniz.
izlenmeler geliyor falan güzel.. 5. sezonun 3. bölümü çıkana kadar o video nasıl duruyor? (yani 1 hafta boyunca kanalda nasıl barındırıyorsunuz?)
telif hakkı gelip, video para kazanmaya kapatılmıyor mu?

Coulers79

Alıntı yapılan: CHeLeP - 04 Eylül 2014, 16:30:34
çizgi film, film, dizi gibi içerikleri kabul etmiyor

[spoiler]Videolarda değişiklikler falan yapman lazım, 2-3 günde telifi yersin. Sonuç itibariyle yasak, vurkaç yapabiliyorsan o sana kalmış.  [/spoiler]

red0x

teşekkürler cevabınız için
[spoiler]2-3 gün sürerse süper vallahi.. hatta ve hatta 1 gün bile benim için süper bi zaman
alacağını al sonra sil gitsin temiz.. akıllı telefondan bile silerim zamanı gelince[/spoiler]

gaddar

[spoiler]Ben hep küçük boyutlu videoları yüklüyorum % 50 si telif oluyor amaindir yükle tek yaptığım :m
Tabi canımı sıktı devam etmedim (p).[/spoiler]
Bi kanalı adsenseten çıkarıp quize bağlayabiliyor muyuz ?

Coulers79

@red0x farkettikleri anda cezayı yersin, o net bir süre değil.

@gaddar yarısı telif oluyorsa başka videolara bak.
Partnere geçmeden para kazanmayı açmamak gerek.
Quiz'e geçeceksen şartlarına ulaşıp bağlayabilirsin.

triplekill

Telif her an gelebilir videoyu attığın anda gelebilir 5ay sonrada gelebilir ama genellikle video aramalarda ilk sıralarda çıkmaya başladığı zamanlar, iyi izlenim aldığı zamanlarda geliyo

red0x

Alıntı yapılan: triplekill - 09 Mayıs 2015, 19:11:12
Telif her an gelebilir videoyu attığın anda gelebilir 5ay sonrada gelebilir ama genellikle video aramalarda ilk sıralarda çıkmaya başladığı zamanlar, iyi izlenim aldığı zamanlarda geliyo

videoyu attığım an gelirse sıkıntı yok onu bi şekilde hallerim, lakin 5-6 saat sonra gelirse işte o zaman sıkıntı.

ÝbrahimGü2

qwerty61

Coulers79

İlgi çekici ve telifsiz videoları indirip, Youtube'a yüklediğinde yeşil $ işareti çıkarabiliyorsan kazanabilirsin.