cashdetonation (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 01 Aralık 2011, 18:10:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Bu arada ilginçtir.. Ref gelirleri geçmiş ilk gün olmasına rağmen..
Ama kazanç biraz fazla.. Bu arkadaş muhtemelen sıfırlar kazançları Lauch ta :(
Launch a kadar (ilk 2500 kişi üye olana kadar) ödeme yapmayacakmış... Ama cashout limitini 2$ dan 1$ a indirmiş :) ??? :)
Ödeme yapmayacak ya, atıp tutuyor şimdi, Lauchta da yükseltirmiş :D

@PalekEmre,
Ne oldu 3 tıkta sıkılmışsın ? :D

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 01 Aralık 2011, 21:32:46

@PalekEmre,
Ne oldu 3 tıkta sıkılmışsın ? :D

Hocam reklamlarda sorun oluyor bazen. Bende 2-3 defa gir-çık yaptım siteye ancak öyle tıklayabildim. Ondandır.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 01 Aralık 2011, 21:36:58
Hocam reklamlarda sorun oluyor bazen. Bende 2-3 defa gir-çık yaptım siteye ancak öyle tıklayabildim. Ondandır.

Reklam zamanı bitip de onay butonlarından birine tıklamakta çok gecikirsen oluyor evet. Aklınızda olsun.
Bir de çok yoğundu o saat.. Oh yaa, şimdi baktım düzelmiş... :)

ElisaMcCline

Tanıtımda düzeltme yapıldı:
Server reset saati: TR saatiyle, gece 01:00

ElisaMcCline

Tanıtına bilgi notu eklendi;

- Beta süreci bittiğinde balance resetlenecekmiş :( destek için tıklayan arkadaşlar boşuna sürünmesin...
Refiniz olursa da üye sayısına göre tıklayıp tıklamama durumuna bakarsınız.
İlk 2500 içinde olup ne olduğunu görerek devam edip etmeme kararı alacak arkadaşlar da üye olup bekleyebilirler ;)
Sadece buna dikkat etmeniz gerewkiyor.
TOS 8.4.
After 7 days of inactivity, your account will be temporarily hold, but you can login anytime to activate your account.

PalekEmre

Alıntı Yap@PalekEmre,
Ne oldu 3 tıkta sıkılmışsın ?  :D

Yok yok enderege'nin dediği gibi reklamları sorunlu. Beta olayı nedir ya open-beta mı yapıyorlar. Sonra da demo çıksın :D Sınırlı kazanç. En son full versiyon gelsin ahaha.

ElisaMcCline

Uğraşmayın siteyle arkadaşlar, ben de bırakacağım sanırım.

3 kuruş kazanacağız diye kanser olmak gibi bir niyetimiz yok !!! Bu ne yahu... Sitede sorun adına ne ararsan var...
Hatta tanıtımı da silecektim, emeğime acıdım...
Bu site ayakta kalsa da yıllarca ödeme yapsa ne olur ki, aldığınız parayı sinir hastalıkları uzmanlarıyla yersiniz :D

Zaten anlamsdız kazandırıyor..
Bugünki ref tıkları işlememiş olmasına rağmen 4 direk refin 1 günlük tıklaması ve benim ikinci günü tıklkamam sonunda 0,34$ birikmiş.
YUUUH !!!

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 02 Aralık 2011, 14:37:26

Bugünki ref tıkları işlememiş olmasına rağmen 4 direk refin 1 günlük tıklaması ve benim ikinci günü tıklkamam sonunda 0,34$ birikmiş.
YUUUH !!!

Bende bile ref yok olduğuhalde 2 günlük kendi tıkımla 0.180 birikti. Bencede YUUUH !!!
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

PalekEmre

Bense tıkladığım reklamlardan kredi alamıyorum ve bide adfly çıkıyo arada bi lanet olsun istemiyorum :D Triple YUUH !

ElisaMcCline

Ok üye olduk işe ilk 2500 de.. bakarız adamların durumuna göre ;)