Grandbux.net Ödemeleri - (SCAM)

Başlatan Elektronick, 06 Ağustos 2014, 02:40:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

famila63

kerem78

ptcsite46

[spoiler]4. ödeme ve ilk keeearım  :m

[/spoiler]

chngrlp

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 05 Kasım 2015, 19:38:55
4. ödeme ve ilk keeearım  :m

selamun aleyküm ptcsite46 kardeş.
kaç refin var şu an ve üyeliğin nedir söyleyebilirmisin.
ve ne kadar zamanda çıkardın yatırımını.
teşekkürler.

ptcsite46

[spoiler]@chngrlp @famila63
Golden : 23.06.2015
Yatırım : $100
Deposit %10: $10 (beleş)
Kiralama: 100 RR
Temmuz ve Ağustos = 500 RR tamamlayıp Balance'da para biriktirmeye başladım...
Ağustos sonuna doğru $100 biriktirdim ve autoprofit açtım...
Eylül 1 de Balancedaki $100 para  Purchase balance bölümüne Autoprofit açık olduğundan $120 olarak aktarıldı...
----------------------------------------------------------------------------------
Reklam arası: Ref. işletmeciliği
Autopay: Açık(Herzaman)
Ref uzatımı: Çok az biraz yapıldı. Ücretsiz refler ile eksilenler desteklendi. 500 RR sabitlenmeye çalışıldı... 500-485 arası gidip geldi.
Refler 15 gün süreden fazla yaşamı olanlardan 5 veya 8 tanesi bilemedin bazen 3 tanesini recycle yaptım.(Hergün recycle yapılmıştır.)
----------------------------------------------------------------------------------
Eylül ayında Purchase balance'a aktarılan $120 dolar ile refleri idare etim.
Eylül 28'de biriken ilk paramı çektim... Bundan sonra da biriken parayı çekiyorum hep... Çünkü Purchase balance da biriken para refleri idare etti :)
  (eht)
(dik)Dikkat (dik)
Eylülden sonra ROI ye dikkat edin... ROI %500 oldu mu Golden olarak para çekemiyorsunuz. Bu yüzden elinizde bulunan mevcut refleri artık süresini uzatmayın ve yenisini de almayın... O refler süresi bitinceye kadar (Tabi yine de siz hesap yapın bu kısmını) ROI %500 ediyor...

Mutlu Son:
Evet her 12 günde bir para çekimi yapabildiğimiz için yatırdığım parayı Ekim 23 de çıkarmış oldum... ve bundan sonra da günlük 4 reklam tıklayarak kendimi kasmadan(Bazen reset zamanında bile tıklamıyorum) çünkü ROI ben refleri tıklamazsan artmayacağından ROI %500 e dek getirecek şekilde ayar çekiyorum.

(dns)
Bugün Kasım 4 ve ben ilk kazanım olan $36 çekmiş bulunmaktayım. Ve şu an çekeceğim daha $115,5 var ve %490 ROI deyim... ROI birikmesinde de riske girmeden $8 daha getiri sağlarım ve $123,5 ettiririm... Bunun $15 ı vergiye gitse daha çekeceğim $118 olur...

Son Eklemeler:
1- 4 Kasım itibariyle 312 RR var fakat en fazla gün sayısı olan 13 :)
2- Toplam kazancım tahmini $150-$158 arası olacak....

ROI %500 olduktan sonra Golden paket ne olacak?

- Hiçbirşey Free Ref alımıyla yine Ref sayımı artırıp 2016 Haziran 23 de Standart olmayı bekleyeceğim ve biriken parayı ROI sınırı olmadan azar azar çekip hesabı sıfırlayacağım. (spk)[/spoiler]

chngrlp

zekice bir işletim sistemi.teşekkürler paylaştığınız için.

nebu

Ödemeler hayırlı olsun :) Değerli paylaşımlar için de ayrıca @ptcsite46 arkadaşımıza teşekkürler :) Anında gelen yeni ödemem  ($$)

fzthkurmaz

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 05 Kasım 2015, 21:43:03
@chngrlp @famila63
Golden : 23.06.2015
Yatırım : $100
Deposit %10: $10 (beleş)
Kiralama: 100 RR
Temmuz ve Ağustos = 500 RR tamamlayıp Balance'da para biriktirmeye başladım...
Ağustos sonuna doğru $100 biriktirdim ve autoprofit açtım...
Eylül 1 de Balancedaki $100 para  Purchase balance bölümüne Autoprofit açık olduğundan $120 olarak aktarıldı...
Reklam arası: Ref. işletmeciliği
Autopay: Açık(Herzaman)
Ref uzatımı: Çok az biraz yapıldı. Ücretsiz refler ile eksilenler desteklendi. 500 RR sabitlenmeye çalışıldı... 500-485 arası gidip geldi.
Refler 15 gün süreden fazla yaşamı olanlardan 5 veya 8 tanesi bilemedin bazen 3 tanesini recycle yaptım.(Hergün recycle yapılmıştır.)
Eylül ayında Purchase balance'a aktarılan $120 dolar ile refleri idare etim.
Eylül 28'de biriken ilk paramı çektim... Bundan sonra da biriken parayı çekiyorum hep... Çünkü Purchase balance da biriken para refleri idare etti :)
  (eht)
(dik)Dikkat (dik)
Eylülden sonra ROI ye dikkat edin... ROI %500 oldu mu Golden olarak para çekemiyorsunuz. Bu yüzden elinizde bulunan mevcut refleri artık süresini uzatmayın ve yenisini de almayın... O refler süresi bitinceye kadar (Tabi yine de siz hesap yapın bu kısmını) ROI %500 ediyor...

Mutlu Son:
Evet her 12 günde bir para çekimi yapabildiğimiz için yatırdığım parayı Ekim 23 de çıkarmış oldum... ve bundan sonra da günlük 4 reklam tıklayarak kendimi kasmadan(Bazen reset zamanında bile tıklamıyorum) çünkü ROI ben refleri tıklamazsan artmayacağından ROI %500 e dek getirecek şekilde ayar çekiyorum.

(dns)
Bugün Kasım 4 ve ben ilk kazanım olan $36 çekmiş bulunmaktayım. Ve şu an çekeceğim daha $115,5 var ve %490 ROI deyim... ROI birikmesinde de riske girmeden $8 daha getiri sağlarım ve $123,5 ettiririm... Bunun $15 ı vergiye gitse daha çekeceğim $118 olur...

Son Eklemeler:
1- 4 Kasım itibariyle 312 RR var fakat en fazla gün sayısı olan 13 :)
2- Toplam kazancım tahmini $150-$158 arası olacak....

ROI %500 olduktan sonra Golden paket ne olacak?

- Hiçbirşey Free Ref alımıyla yine Ref sayımı artırıp 2016 Haziran 23 de Standart olmayı bekleyeceğim ve biriken parayı ROI sınırı olmadan azar azar çekip hesabı sıfırlayacağım. (spk)

paranız varsa roi ile uğraşmayın 1000 dolar yatırın 500 dolar bonus oluyor zaten harcamayı buradan yapın birikenide haftalık direk çekin kafa yormak istemeyen varsa bu daha karlı oluyor içerden harcamayın derim

ptcsite46

@fzthkurmaz beniki fakir fukara işi:) $1000 da az para değil hani birde sitenin aniden batması hiç hoş olmaz:)

famila63

aynen dogru söylüyor valla adbrook 420 dolar bastık süper gidiyordu bi anda patlak verdi şuan can çekişiyor günde 13 14 çekiyordum şimdi 1,46 usd  :(