Grandbux.net Ödemeleri - (SCAM)

Başlatan Elektronick, 06 Ağustos 2014, 02:40:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

ibrhmsny

@nebu @fzthkurmaz @iovanovic @universitely76 ve diğer grand üyeleri;
10 gündür çekim yapmıyor musunuz?
Forumdaki tek önerilen ptc sitesinin ödeme kanıtları konusu 3. sayfalarda (zopa)
Ben teknik problemlerden dolayı çekim yapamıyorum da size ne oldu gençler :) [spoiler]@nebu dahil :g[/spoiler]

fzthkurmaz

[spoiler]daha dün çektim :D
son 15 ödememi ekleyim bari :D @ibrhmsny

[/spoiler]

silver

fzthkurmaz

ibrhmsny

Tek tek koy olmaz böyle  :D
Biraz emek lütfen  ;)
Hayırlı olsun tabi ki  (spk)

fzthkurmaz

nebu

@ibrhmsny kanıt paylaşmaktan vazgeçtim @fzthkurmaz sayesinde :D Ezik büzük oluyoruz çektiği miktarları görünce :g

ibrhmsny

Alıntı yapılan: nebu - 14 Nisan 2016, 09:13:19
@ibrhmsny kanıt paylaşmaktan vazgeçtim @fzthkurmaz sayesinde :D Ezik büzük oluyoruz çektiği miktarları görünce :g
@nebu söyletme şimdi beni. Bu kadar tecrübeli birine akıl vermeyelim sabah sabah ;)
Madem yatırım yapıyoruz, hakkını vermek lazım. Dolaylı yoldan site ayakta kaldıkça herkes kazanır değil mi (hp)

nebu

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 14 Nisan 2016, 09:46:45
@nebu söyletme şimdi beni. Bu kadar tecrübeli birine akıl vermeyelim sabah sabah ;)
Madem yatırım yapıyoruz, hakkını vermek lazım. Dolaylı yoldan site ayakta kaldıkça herkes kazanır değil mi (hp)

Aman aman, sitemiz böyle devam etsin de başka bir şey istemeyiz :) Beni asıl şaşırtan konu, forumda siteye yatırım yapan birkaç kişi olması :P Biz mi anlatamadık, yoksa herkesin yatırımı var da bizim mi haberimiz yok :D