ImmoBux İstatistikleri (Stats)

Başlatan 6il9in, 10 Ağustos 2014, 15:03:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 17 Ağustos 2014, 02:43:14
banlamıyorlar ki bir türlü  :D Yaşayamadım şu banlanma duygusunu. Şimdi gidecem dalaşam hakacu ile  :P  :D

Be gece kesin banlarlar artık seni :D
İkose + Hakan oldu an itibariyle :D

hakanatik01

Sigara içmem ama bu yazdıkalarını görünce artık banlanmak kurtarmayacak seni o yüzden dur bir kenarda ,bağlıcam elini kolunu bir sandalyeye kolonya banyosu yaptırcam geçicem karşına  yakıcam sigaramı tüttüre tüütüre içecem bitmeye yakın meşhur sigara fırtlatma hareketiyle pıııttt diye üstüne doğru atıcam dönüp arkama bile bakmıycam  :m :PP :D

6il9in

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 17 Ağustos 2014, 02:48:00
Sigara içmem ama bu yazdıkalarını görünce artık banlanmak kurtarmayacak seni o yüzden dur bir kenarda ,bağlıcam elini kolunu bir sandalyeye kolonya banyosu yaptırcam geçicem karşına  yakıcam sigaramı tüttüre tüütüre içecem bitmeye yakın meşhur sigara fırtlatma hareketiyle pıııttt diye üstüne doğru atıcam dönüp arkama bile bakmıycam  :m :PP :D

24-25 mayıstan önce olmaz  (zopa) sözünün eri mod olmak lazım dimi.   -:))  :D

ikose

Alıntı yapılan: bilqin - 17 Ağustos 2014, 02:49:32
24-25 mayıstan önce olmaz  (zopa) sözünün eri mod olmak lazım dimi.   -:))  :D
ben böyle bi söz vermedim  (dnsz)  :m
hakannnn sen içmiyorsan bana yada abcb ye söyle geliriz oaraya yakar içeriz, son fırlatma içinde sana veririz..  :y

hakanatik01

Bilqini tanıyıpta içmeyeniniz varmı ki ? Ben içmezdim içkiye başlattı her gece alıyorum biramı bilqine yapacaklarımı düşünüp düşünüp efkarlanıp içiyorum :D

6il9in

:D benim suyum ısınmış  :P

(kaç bilqin kaç smilyi )

Elisa hocam şu bıyıklı öpücük atam herifi ekleseydin fena olmazdı. Vip alanında hakacu modumun paylaştığı..  :D

hakanatik01

:)) oda eklenebilir hatta kısayolunda bilqin yapak öpmek istedikmi adını yazmamız yetsin :PP

6il9in

[spoiler]Valla beni andrea öpsün .. Şarkı önerilerimizdeki hatun..  :D ne olur ne olmaz diye sp içine alayım dedim..  :D[/spoiler]

Elisa hocam Redlight - 9TS (90s Baby) fena bas var hhee iki sekme açtım.. Formu da kaçırmim ve şarkıyıda dinlim diyem. Uykum geldi kaçıp gitti..