Acil Yardım

Başlatan leprechaun, 10 Ağustos 2014, 21:00:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

leprechaun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 11 Ağustos 2014, 15:43:56
Paypal zaman zaman siteleri ve dolayısıyla dışarıya çıkardığı ödemeleri kontrol ediyor.
Özellikle adetli ya da diğer ödemelerine göre yüksek kalan ödemeleri varsa. Disputeler gelirse de yapabiliyor.
Seninle değil de, siteyle ilgili bir durum olabilir.

evet hocam bakalım sonuç ne olacak paypal durumu şu inceliyor yazıyor
eğer admin suçlu değilse dürüst biri ise onada meil gitmiştir oda gönderdiği paraya sahip çıkmaz para bana geri döner

hakanatik01

Alıntı yapılan: leprechaun - 11 Ağustos 2014, 05:14:24
hakanatik01 modum düşündümde bu admin paypal ödemelerini
önce paraları gönderip sonra bana yaptığı numarayı onlarada yaparsa durum çok feci demektir yeni bir dolandırıcılık türü 
yeni değil daha önce yapılmış birşeydir :) hemen hemen herkes yaşamış olabilir :P :) Bu durumda bizim kzanmamızda çok zor oluyor zaten sen yatırım yağmıştın eğer admin böyle bi,rşey yaptıysa sende dispute aç derim bence ama adminle iletişime geç aynı durum clixbox'ta(coulers hocnaın başınada gelmiş forumumuza yazmıştı sanırım) oldu herkes foruma yazdı admin ben değil başkası hesabıma girip bu işlemleri yapmış v.s dedi almadı paraları mesela böyle bir iyi niyet belirtisi varsa ve siteye güveniyorsan adminle konuş öncelikle ;

Birde bilgilerini tam ver yahu acil yardımlarda bari, yardımcı olunmak isteniyor ama herkes heran burda olamıyor bu mu,o mu diye tahmin yürütmek zorunda kalıyoruz ki gir çık yapanlar bile olabiliyor forumda,o yüzden ne kadar bilgi verirseniz o kadar hızlı ve doğru cevaplar alırsınız tüm soru soran arkadaşlarımız için bu şahsına değil :PP :D
ilk mesajına bakınca "yatırım yaptım avg nasıl" gibi bir soru hangi site belli bile değildi  aynı sitede belki bu tarz bir durum daha yaşayan arkadaşımız oldu o daha doğru yardımcı olabilir v.b. :) .

leprechaun

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 11 Ağustos 2014, 15:56:10
yeni değil daha önce yapılmış birşeydir :) hemen hemen herkes yaşamış olabilir :P :) Bu durumda bizim kzanmamızda çok zor oluyor zaten sen yatırım yağmıştın eğer admin böyle bi,rşey yaptıysa sende dispute aç derim bence ama adminle iletişime geç aynı durum clixbox'ta(coulers hocnaın başınada gelmiş forumumuza yazmıştı sanırım) oldu herkes foruma yazdı admin ben değil başkası hesabıma girip bu işlemleri yapmış v.s dedi almadı paraları mesela böyle bir iyi niyet belirtisi varsa ve siteye güveniyorsan adminle konuş öncelikle ;

Birde bilgilerini tam ver yahu acil yardımlarda bari, yardımcı olunmak isteniyor ama herkes heran burda olamıyor bu mu,o mu diye tahmin yürütmek zorunda kalıyoruz ki gir çık yapanlar bile olabiliyor forumda,o yüzden ne kadar bilgi verirseniz o kadar hızlı ve doğru cevaplar alırsınız tüm soru soran arkadaşlarımız için bu şahsına değil :PP :D
ilk mesajına bakınca "yatırım yaptım avg nasıl" gibi bir soru hangi site belli bile değildi  aynı sitede belki bu tarz bir durum daha yaşayan arkadaşımız oldu o daha doğru yardımcı olabilir v.b. :) .

modum ingilizce berbat :) durumu admine nasıl anlatıcam

hakanatik01

İngilizce bilen birini yakalaman lazım ben değilim :P :) isim vermiyim sonra hep beni söylü,yonuz derler isim vermeden renkli biri diyim :D

leprechaun

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 11 Ağustos 2014, 16:08:55
İngilizce bilen birini yakalaman lazım ben değilim :P :) isim vermiyim sonra hep beni söylü,yonuz derler isim vermeden renkli biri diyim :D

forumda çok renkli kişiliğe sahip değerli modlarımız var ama hangisi  :)  :y

ElisaMcCline

Ehehe, en renkli kişilikli modlardan biri Hakan :D
Ben yazayım demeye çalışıyor heralde :D

Ok, ticket için ben yardımcı olurum. Birazdan gereken bilgileri yazarım PM le.

Bu arada;
Sitede, bir sonraki ödeme için foruma ödeme kanıtı koyma şartı var mı ?
Sorun bu değildir umarım ???

leprechaun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 11 Ağustos 2014, 16:23:12
Ehehe, en renkli kişilikli modlardan biri Hakan :D
Ben yazayım demeye çalışıyor heralde :D

Ok, ticket için ben yardımcı olurum. Birazdan gereken bilgileri yazarım PM le.

Bu arada;
Sitede, bir sonraki ödeme için foruma ödeme kanıtı koyma şartı var mı ?
Sorun bu değildir umarım ???

gerekli bilgileri pm ile yolladım teşekkürler  :y

leprechaun

Elisa hocam Adminden cevap gelmiş

We didnt send dispute ,paypal holded your money
This isnt from our side . Contact with them for solving this issue or wait some days to this amount be available on your account.

Best regards

ElisaMcCline

İsediğin gibi cevap yazıp gönerdim sana PM le. Ama gerçekten site dispute açmamış olabilir.
Daha önce belirttik, PP bu gibi incelemeler yapıyoz zaman zaman.

PP ile telefonla görüş. Ya da para giderse hiç üzülme. Gidiyor gibi görünüyor çünki bak para.
PP farklı bilgi verirse, gerekirse adminin cevabını da paylaş. Ben değilim diyor adam.

leprechaun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 11 Ağustos 2014, 23:02:57
İsediğin gibi cevap yazıp gönerdim sana PM le. Ama gerçekten site dispute açmamış olabilir.
Daha önce belirttik, PP bu gibi incelemeler yapıyoz zaman zaman.

PP ile telefonla görüş. Ya da para giderse hiç üzülme. Gidiyor gibi görünüyor çünki bak para.
PP farklı bilgi verirse, gerekirse adminin cevabını da paylaş. Ben değilim diyor adam.

evet hocam son söylediğinide veriyorum

paypal didn't request any info from us. ok. If ask I contact with them
Tommaso Santosa - RegalClix Admin