Neobux yardım

Başlatan kilicaslan3873, 15 Ağustos 2014, 22:40:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: kilicaslan3873 - 16 Ağustos 2014, 00:24:40
teşekkkürler dediğin gibi link gözümden kaçmış baktım verdiğin linklere neobux a devam diyelimasılalın neobuxa
üyeliğide yükselttik golden yaptım bakalım refler tıklar inş

Hayırlı olsun diyeceğim de, DR vardır umarım.

Ahir Zaman

Neobux reklamlarına tıkladığımda "AdBlock tarafından İçerik engellendi! Reklamın içeriği kısmı bir tarayıcı uzantısı tarafından engelleniyor." diyor.

Ben Google chrome kullanıyorum... Acaba sorun ne olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Ahir Zaman - 09 Aralık 2014, 13:37:05
 Neobux reklamlarına tıkladığımda "AdBlock tarafından İçerik engellendi! Reklamın içeriği kısmı bir tarayıcı uzantısı tarafından engelleniyor." diyor.

Ben Google chrome kullanıyorum... Acaba sorun ne olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim...

Adblock, reklam engellemek için kullanılan bir browser eklentisi.

Google Chrome > Ayarlar > uzantılar
Bu alana bir bakın, orada aktif olarak duruyor olması lazım. Etkisizleştirirmeniz ya da silmeniz/kaldırmanız gerekecek.

Ahir Zaman

Ama uzantı da adblock diye bir eklenti yok..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Ahir Zaman - 09 Aralık 2014, 14:01:27
Ama uzantı da adblock diye bir eklenti yok..

Browser a birşey bulaşmış olabilir. başka bir browser ile deneyin isterseniz.

Ahir Zaman

Google chrome'u kaldırıp ; sonra tekrar indirdim ama sorun yine de çözülmedi....

ElisaMcCline

İlle de google Chrome yani :)

Yok mu firefox, internet explorer, opera, maxthon :)

Barkn

Ücretsiz Ref Kiralıyabiliriyoruz.Program en fazla 50 Ref ücretsiz veriyor..İşi çözen Almanyalı 27 yaşında bir Adam.

Not: Google'da kilerin hepsi demo sürüm arkadaşlar.Elimdeki full sürüm.Programın şifresi indirilen dosyanın içinde. Program anlaşılmadan indirin yapın.Ben kullanıyorum.Herkesin kazanmasını istiyorum.2 Haftada 10 Reften toplam 20 Dolar aldım.
+1 +1 +1

Coulers79

Aynı mesajı her yere yazmasan iyi olurdu.

hakanatik01

kendini belli etti demekki anket yaptırtmak istiyor banladım geçtim saat geç uğraşamam :) gideyim tüm mesajalrına yazayım :D