Paypal - > garanti cepbank

Başlatan ikose, 17 Ağustos 2014, 01:13:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 17 Ağustos 2014, 01:39:20
Cepbank bilgisi için teşekkürler modum :)

Hocam aynı banka için sorun olmuyor biliyorum da ben Garanti kullanmıyorum, İlknur hanımın işi görülsün diye şu an kullandığım tek banka hesabı olan Enpara'dan göndereyim dedim.. o yüzden haftasonuna dikkat çektim :)

İyi de o havale olarak geçiyor mu ki, geçmeyebilir. ben Garanti var sandım halave diye bahsedince. ??? EFT oluyor zaten ???
gönderilen bankaya sormak lazım onu.

Alıntı yapılan: universitely76 - 17 Ağustos 2014, 01:20:46
Cepbank hakkında pek bilgim yok ama son güncellemelerden sonra normal bildiğimiz havale de geçerli gibi bir mana anladım, doğru mu ikose modum.. eğer öyleyse yarın bitiş saatine yakın olmadı ben bir şekilde göndereyim havaleyi..

Ama haftasonu olduğu için havaleler gelmeyecektir.. acil bir durum muydu acaba ???

ikose

Yok Hocam Garanti dışında bir bankadan yapıldığında Ptesi sabahı gelir..
bana sabah lazım.. bu yüzden garanti bnk. ında hesabı olan birisi olması lazım..
Ricci nin bu gece uyuyayacağı tuttu :g

hakanatik01

Aklıma gelen tek çözüm bu gibi oldu ama elisa hocayada yazdım araştırdı oda olurmu karar veremedik :)
ATM'den kartsız işlem deyip yatırmaya çalışsak nolur ? yakında var Atm bizim yatırıp gelem mi ?

6il9in

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 17 Ağustos 2014, 01:53:47
Aklıma gelen tek çözüm bu gibi oldu ama elisa hocayada yazdım araştırdı oda olurmu karar veremedik :)
ATM'den kartsız işlem deyip yatırmaya çalışsak nolur ? yakında var Atm bizim yatırıp gelem mi ?

Bence olur hakan.. Hemen koşupo gelirsen atm kapanmadan. Hem modumun işi görülmüş olur  ;)

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 17 Ağustos 2014, 01:53:47
hayrrrr gecenin bu saatinde.. sakın hakancım..
o kadarda değil .... nolur yaaaa :(

Bilqiinnnnnnnn ( sen sus smileyı )  :m
ama çok güldün ne diyim sana. ATM kapanmadan koş haaa   -:))

hakanatik01

Nolcak usatm yahu 2 adımlık yer ATm uzak değilki
ATM kapanmadan mı? :D Sen bilal abinin tavsiye ettiği şurubu bırak zamanın gelmiş olur diyorsanız ustam atsın Iban tc ne grekiyorsa işte gideyim geleyim sorun değil :)

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 17 Ağustos 2014, 01:59:54
Nolcak usatm yahu 2 adımlık yer ATm uzak değilki
ATM kapanmadan mı? :D Sen bilal abinin tavsiye ettiği şurubu bırak zamanın gelmiş olur diyorsanız ustam atsın Iban tc ne grekiyorsa işte gideyim geleyim sorun değil :)
kartız para yatırırken ne lazım inan bende bilmiyorum..
gerçektende bunuda kabul edemem zaten..
cebnden para yatırıcan hemde ATM e giderek yok artık :(

hakanatik01

alla alla yahu oluyorsayapalım işte sen Iban yolla ustam elsia hoca sormuş tc ve telefon falan demişler ama sanırım onlar işimize yaramaz olmadı bakıp gelmmi ne soruyorlar dediğimg bii uzak değil yürüyerek  ATm  5dk sürmez :)   birde ne kadar lazımsa onu yaz paypalında o kadar var diye o kadar istiyorluk yapmayasın paramız kalıcak değil ya sende :P  Pmle gel hayde giyindim bekliyorum  :)

ElisaMcCline

Yaa ben alo garanytiye sordum ama, o kadar detay sormadım ne lazım diye yaf.
Olur dediler sadece... Oh dedim bıraktım.

hakanatik01

İşbankasında Iban giriyordu işlem bitiyordu garanti kullanamadık işte deneyek ayden çıktım o zaman gideyim bakayım ne isteniyor diye :)