standart tarife tavsiyeleri

Başlatan lovablegs, 06 Aralık 2011, 15:29:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: rx7enes - 13 Şubat 2013, 20:06:39
Merhaba,

3 refimi 1 ay np ile uzattım. Fakat avg ler düşüşe geçti. 1,3-1,5 lerde dolanıyor. Refleri kurcalarken yanlışlıkla 3 yeni ref daha aldm :) yeni reflerin avglerini sizinle paylaşmak için2-3 gün daha bekleyecem . Herkese iyi kazançlar...

NP ile uzattığınız reflerin avg leri 0,1 bile olsa farketmez.. gelen ne varsa hepsi kâr çünki.
Sonuçta 30.000 biriktirip golden almadığınız sürece zaten başka türlü paraya çeviremiyorsunuz.

gokovic

Pek azetmedigim bir site neo :))
2.4$ var içerde 10 RR almakmı mantıklı parayı cekmek mi. Fikriniz nedir acaba.

arshi

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gokovic - 15 Şubat 2013, 18:26:39
Pek azetmedigim bir site neo :))
2.4$ var içerde 10 RR almakmı mantıklı parayı cekmek mi. Fikriniz nedir acaba.

Ne kadar NP var... ? Bence yeterince NP varsa bir tur, en azından 15 gün gibi de onlarla çevirebilirsen ve ptc lere zaten her gün tıklıyorsan ref alınabilir :)
Yeterli NP yok ya da PTC lere her gün tıklamakla uğraşmam diyorsan da : bakınız bir üstteki mesaj :D Aynen katılıyorum :D
Acelen yoksa bekleyebilirsin de, sonuçta bir sonraki ödemen 3$ olacak... 20$ da çeksen, bir sonraki limit yine 3$ ;)

rx7enes

Merhaba,
Yanlışlıkla aldığım yeni reflerin tıklamaları böyle. İlk günler nerdeyse full tıklıyorlardı. Şu anki durum bile ilk aldığım reflerin başlangıcından iyi.

Bu durumda ilk paramı çeksem mi beklesem mi?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: rx7enes - 16 Şubat 2013, 17:49:30
Merhaba,
Yanlışlıkla aldığım yeni reflerin tıklamaları böyle. İlk günler nerdeyse full tıklıyorlardı. Şu anki durum bile ilk aldığım reflerin başlangıcından iyi.

Bu durumda ilk paramı çeksem mi beklesem mi?

Para çekip çekmeme konusu, ne beklediğiniz ve ne kadar sabırınız olup olmadığı ile ilgili. Sonuçta en azından 3 refinizi NP lerle yine uzatabileceksiniz.
Ve 3 refle birikecek rakamlar da yine bellidir.

Çekebilirsiniz...
bekleyip devam etmeyecekseniz toplu hepsini çekebilirsiniz...
Devam edecekseniz her ödemede yeni limit 1$ artıyor bunu unutmadan istediğiniz gibi hareket edin bence.

burak003

Merhaba,
Benim 85 tane refim var.Ben hastaneye kontrole gittiğimden dolayı çarşambadan cumaya kadar tıklayamamıştım.bu 3 gün süre içerisinde çarşamba günü 175 tık perşembe 36 tık cuma 0 tık bugün rented kısmına baktığımda bugün tıklanmış görünüyor ama bugün 0 tık gözüküyor. refler tıkladığı halde awgler niye bu kadar düştü?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: burak003 - 16 Şubat 2013, 23:05:23
Merhaba,
Benim 85 tane refim var.Ben hastaneye kontrole gittiğimden dolayı çarşambadan cumaya kadar tıklayamamıştım.bu 3 gün süre içerisinde çarşamba günü 175 tık perşembe 36 tık cuma 0 tık bugün rented kısmına baktığımda bugün tıklanmış görünüyor ama bugün 0 tık gözüküyor. refler tıkladığı halde awgler niye bu kadar düştü?

Reset saati standartları içinde, tıklama yapmadığınız gününertesi günü, ref tıklama gelirlerini alamazsınız.
gün kavramı neobux için TR saatine göre sabah 07:00 da başlar, ertesi sabah 07:00 da biter.
tıklama gelirleriniz ise TR saatine göre hesaplanıp bilgilendirilir.
Bu sebeple müteakip ilk gün az bir tıklama almışssınız gibi görünebilir ancak aslen ref gelirlerini alamama konusu sabah 07:00 da başlayacağı için ilk 7 saati almış görünürsünüz. Şu anda tam olarak ref geliri alamama durumu olan 0 tıklama geliri konusu hakim. ( 0 tıklama geliri)

tıklamaya başladığınız günü takip eden ilk gün ise ilk 7 saatlik geliri alamayacaksınız. Ref tıklamalarınız sabah 07:00 itibariyle işlenmeye başlayacak.
Çünki yeni gün neobux ta sabah 07:00 da başlıyor.

burak003

Kiralık refler ben tıklamayınca işlemiyor. Bu direct reflerdedemi aynısı oluyor?çünkü bende hiç direk ref yokta

enderege

Alıntı yapılan: burak003 - 01 Mart 2013, 20:58:18
Kiralık refler ben tıklamayınca işlemiyor. Bu direct reflerdedemi aynısı oluyor?çünkü bende hiç direk ref yokta

Tıklama yapmadığınız günün ref gelirleri ertesi gün işlemez. Hergün tıklamalısınız.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.