standart tarife tavsiyeleri

Başlatan lovablegs, 06 Aralık 2011, 15:29:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Ap nedir ki?  ??? Burada 3 refin hesabı yapılıyorsa ben batmışım demektir.

bekeli

Alıntı yapılan: Coulers79 - 07 Şubat 2013, 14:50:50
Ap nedir ki?  ??? Burada 3 refin hesabı yapılıyorsa ben batmışım demektir.

Yazılanları okudum Ap'den kasıt AdPrize anladığım kadarıyla..
3 refin hesabı yapılmıyor aslında. Yeni bir arkadaşımıza yardımcı olunmuş. Yoksa Neo'dan iyi kazananlar 3-5 RR ile uğraşmaz..

ElisaMcCline

Yeri geldiğindee 3 refin de hesabı yapılmalı ama...
Benim 230 refim var... Ve çok iyi kazandıran, ince hesaplarla seçilmiş 230 ref.
Birçok golden için 1 avg görmek bir hayal iken, bana 1 avg gelince üzülüyorum.

Neoda her bir ref önemli, bakmadan hareket eden herkes, eninde sonunda zarar eder. Bu düzeni oturturken arada parasal fireler de verilebilir.
Sonuç olarak uzun vadeli bir sitede, uzun süre kazanmaktan bahsediyorsak biraz uğraş gerekiyor.

İlgi durumundaki sonuçlar şu şekilde:
Rakamsal: Son ödemem 31 Ocak, hesapta biriken 25.15$ ;) ( bunun sadece 2.1$ ı direk ref geliri )
Sosyal: Adminin adamı olduğunuz konusunda söylentiler :)

Balance bilgimi takip etmek isteyenler dorumdan takip ediyordu bir süre önce...
Örnek: http://www.neobux.com/forum/?/13/161339/Cennet-bahesi/

bekeli

Teşekkürler hocam bilgiler için. Biraz daha zorlarsanız adminin sağ kolu olmadığınıza ikna olacağız.

3-5 RR ile uğraşılmaz derken toplam 3-5 RR'yi kastetmiştim zaten. Mesela sizin 230 tane RR varmış.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 07 Şubat 2013, 17:36:03
Teşekkürler hocam bilgiler için. Biraz daha zorlarsanız adminin sağ kolu olmadığınıza ikna olacağız.

3-5 RR ile uğraşılmaz derken toplam 3-5 RR'yi kastetmiştim zaten. Mesela sizin 230 tane RR varmış.

Yok be yahu benim öyle bir niyetim.. Ama o kadar ısrar var ki, beni de yakında olduğuma inandıracaklar :D

Ok anladım ben senin dediklerini.. Sadece o da önemli demek istedim :) Bir yerlerden başlamak lazım ama değil mi ;)

Coulers79

250 ref sayısını geçince recycle ücreti 0,07'den 0,11'e çıktı. Yakında 250'nin altına düşecek. O zaman da maliyetler normale döner mi? Birde golden üyelik 30000 neopoint diye birşey gördüm, 90 dolara göre çok ucuz değil mi?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 10 Şubat 2013, 22:13:49
250 ref sayısını geçince recycle ücreti 0,07'den 0,11'e çıktı. Yakında 250'nin altına düşecek. O zaman da maliyetler normale döner mi? Birde golden üyelik 30000 neopoint diye birşey gördüm, 90 dolara göre çok ucuz değil mi?

Yok öyle birşey coulers,
Recycle ücretini görmek için:
Bir refin sağındaki kutucuğu işaretle (seç), altta çııkan menüde recycle ı seç, sana maliyetini söyler ref başına, 0,11 olma ihtimali yok.
Seçince rakam söyler zaten, onaylamadığın siece recycle olmaz ref.. deneyebilirsin yani görmek için.

30.000 NP de kolay birikmiyor ama... ;) Rakamsal bazda ucuz gibi görünse de, çok da kolay değil açıkçası ;)

Coulers79

Hocam on numarasın özür dilerim o 15 günlük uzatma ücretiymiş.

Golden olma şartları neler? Golden olunca Avg'ler düşüyor mu?
Direkt ref tıkından kazancımız ne kadar?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 11 Şubat 2013, 03:38:41
Hocam on numarasın özür dilerim o 15 günlük uzatma ücretiymiş.

Golden olma şartları neler? Golden olunca Avg'ler düşüyor mu?
Direkt ref tıkından kazancımız ne kadar?

Sitenin şartları mı ? Bizim uygun gördüğümüz şartlar mı ? :D
Bir süre önce ref kiralama ve 100 reklam tıklaması şartı vardı,  onlar tamamen kaldırıldı sanırım.. Galiba bir tek 15 günlük gibi bir üyelik şartı olabilir şu anda.
Kendin için soruyorsan sitenin şartı konusunda bir sorunun yoktur artık.
Yeni üyelerden biri söyleyebilir sanırım ancak son durumu.

Bizim şartımız da, 15 kadar düzgün tıklayan direk ref sahibi olmak.. :)
mümkünse indirim zamanlarında golden alıp maliyeti düşürmek.
( Mart ayı içinde, Nisan a doğru 5.inci yılını kutlama promosyonları olur mesela, 75$ civarı olur golden )

Evet, golden olunca AVG ler düşüyor... Standart olarak aldığınız refler daha kaliteli. O yüzden aslında 100lük paketlerden 2 tane standartken alıp öyle goldena geçmek daha doğru.
Nispeten daha iyi reflerle goldena geçilir. 100 ref alıp, bir sonraki hafta ikinci 100 refi alıp hemen peşine golden almaktan bahsediyoruz.
Golden direk ref geliri 0,005$ (yarım cent).

Açıkçası golden olmak kesinlikle kolay değil. O yüzden genel olarak önermiyoruz. Golden olanların çok az bir kısmı kazanıyor.

rx7enes

Merhaba,

3 refimi 1 ay np ile uzattım. Fakat avg ler düşüşe geçti. 1,3-1,5 lerde dolanıyor. Refleri kurcalarken yanlışlıkla 3 yeni ref daha aldm :) yeni reflerin avglerini sizinle paylaşmak için2-3 gün daha bekleyecem . Herkese iyi kazançlar...