standart tarife tavsiyeleri

Başlatan lovablegs, 06 Aralık 2011, 15:29:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: alperen - 24 Aralık 2011, 04:11:13
Burdan bende bir soru sorayım dedim şimdi 1.44 bizi kurtaran rakam oluyor yanlış bilmiyorsam sorularım bunun üstüne. 1. olarak yanlış hesaplamadıysam buna çıkarken alcağı 0.02 de ekleyince 1.48 oluyor yanlışım yoksa? ikinci olarak autopay ı açıncada ilk aydan snra maliyetleri 1.24 gibi bir rakammı oluyor yoksa ben yanlışmı hesaplıyorum:)

Refi salmazsanız 1,333
refi salarsanız :1.46666 (0,02 eklenmiş hali )
Autopa için kesin birşey söylenemez, çünki hergün için geçerli değil indirimli uzatma. Genel bir 30 günlük avg den bahsedilemez.
Tek söylenebilecek şey, 90 gün ve üstü uzatma yapamayanlar için daha kazançlı olduğu.. 90 ve üstü uzatma yapanlar, autopay açarsa zarara girer. ;)

alperen

Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Aralık 2011, 04:35:35
Alıntı yapılan: alperen - 24 Aralık 2011, 04:11:13
Burdan bende bir soru sorayım dedim şimdi 1.44 bizi kurtaran rakam oluyor yanlış bilmiyorsam sorularım bunun üstüne. 1. olarak yanlış hesaplamadıysam buna çıkarken alcağı 0.02 de ekleyince 1.48 oluyor yanlışım yoksa? ikinci olarak autopay ı açıncada ilk aydan snra maliyetleri 1.24 gibi bir rakammı oluyor yoksa ben yanlışmı hesaplıyorum:)

Refi salmazsanız 1,333
refi salarsanız :1.46666 (0,02 eklenmiş hali )
Autopa için kesin birşey söylenemez, çünki hergün için geçerli değil indirimli uzatma. Genel bir 30 günlük avg den bahsedilemez.
Tek söylenebilecek şey, 90 gün ve üstü uzatma yapamayanlar için daha kazançlı olduğu.. 90 ve üstü uzatma yapanlar, autopay açarsa zarara girer. ;)
peki elimizdeki gold üyeleri (günde 10 tane tıklayanlar gold oluyor sanırım) autopay den çıkartmamız mümkünmü yani sadece ona 90 gün yapıp bi kenara koymamız=) çok şey istedim galiba siteden  :D ;D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: alperen - 24 Aralık 2011, 05:12:19
peki elimizdeki gold üyeleri (günde 10 tane tıklayanlar gold oluyor sanırım) autopay den çıkartmamız mümkünmü yani sadece ona 90 gün yapıp bi kenara koymamız=) çok şey istedim galiba siteden  :D ;D :D
Ehehe, tabii ki değil ama 10 tıklayanlar diğerlerinin yanında dehşet kazanç bırakıyor...  ;) bu teselli olsun :)

FilmsizKalma

ne yani adam standart ref kiralamış ve gold lu ref gelip 10 mu tıklıyor  ağlamak istiyor arkadaş :)

Bu arada benimde bir refim alalı 13 gün oldu 44 tık yaptı keşke hepsi öyle olsa aslında 30 günde 50 tıka bile razıyımda oda yok arkadaş :) zarar ettrimeseler bari :)

alperen

Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Aralık 2011, 06:03:05
Alıntı yapılan: alperen - 24 Aralık 2011, 05:12:19
Ehehe, tabii ki değil ama 10 tıklayanlar diğerlerinin yanında dehşet kazanç bırakıyor...  ;) bu teselli olsun :)
evet şansıma bunlardan bi 10 tane denk getirene kadar standart kalıp sonra gold a geçmeyi düşünüyorum tabi okdr şansım varsa :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: alperen - 24 Aralık 2011, 16:41:10
evet şansıma bunlardan bi 10 tane denk getirene kadar standart kalıp sonra gold a geçmeyi düşünüyorum tabi okdr şansım varsa :D

10 tane 10 tıklayan neo kiralık refin olacağına, 10 tane 4 tıklayan direk refin olsun :) Ona çalış bence :)

alperen

Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Aralık 2011, 16:46:18
Alıntı yapılan: alperen - 24 Aralık 2011, 16:41:10

10 tane 10 tıklayan neo kiralık refin olacağına, 10 tane 4 tıklayan direk refin olsun :) Ona çalış bence :)
haklısınızda pek umudum yok ondan şuan için. Neobux için herkez çok fazla reklam veriyor bana pay düşme şansı çok az bide az yatırımla çokdaha az=) ama zamanla inş bi yolunu bulurum=)

lovablegs

Alıntı yapılan: lovablegs - 24 Aralık 2011, 02:51:08
8 gün kala beklediğim limite ulaştım fitledim bakalım daha ne kadar artacak ....

reflerin çoğu ölmeye başladı bi kaç taneside hareketlendi :D

[IMG]http://img256.imageshack.us/img256/6240/neobuxgv.jpg[/img]

hocam en üstteki niye öyle olmuş anlayamadım

bu tabloya bakarak bu indirimlere göre nasıl bi uzatma yapablirim tavsiyeleriniz paranın hepsini kullanmak istiyorum

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: lovablegs - 25 Aralık 2011, 02:32:25
bu tabloya bakarak bu indirimlere göre nasıl bi uzatma yapablirim tavsiyeleriniz paranın hepsini kullanmak istiyorum
O tabloda zorlasak zorlasak uzatılabilecek 5 ref.. bana sorarsanız da 2 ref çıkar.
Uzatma indiriminbe aldanıp ref uzatırsanız... kayıbınız hem verilen indirimden. hem de refi uzatmadığınızda kaybetmek istemediğiniz ref başına 0,002$ dan çok daha fazla olacaktır...

Ben ce önce bir bunu düşünün...
Daha 30 günü bile dolmadan zarar edeceğiniz avg lere düşen refler... 60-90 ..... gün uzattığınızda nerelere düşerler ;)

lovablegs

anladım hocam  tazeleyeyim yenilerle devam edelim  o zaman doğrumu?