standart tarife tavsiyeleri

Başlatan lovablegs, 06 Aralık 2011, 15:29:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lovablegs

ne güzel yazmışsın hocam ŞİİR gibi ellerine sağlık :)

tolgacan86

bende neonun yeni üyelerindenimde bu salma olayıa aklım takıldı neden salalım avgsi kötü olanları, ya belki haftada birde olsa gelip tıklarsa en azından paranı nbir kısmını çıkartmaz mıyız? salmanın ne gibi bir avantajı var acaba?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 29 Şubat 2012, 01:32:53
bende neonun yeni üyelerindenimde bu salma olayıa aklım takıldı neden salalım avgsi kötü olanları, ya belki haftada birde olsa gelip tıklarsa en azından paranı nbir kısmını çıkartmaz mıyız? salmanın ne gibi bir avantajı var acaba?
Tolga, bahsettiğin salmak mı? recycle mı ?
Refi sdalmak, yani tekrar para vererek uzatmamak.
Recycle, ücreti karşılığında kötü refi yenisiyle değiştirmek (sdtandartlar için ref başına 0,07$ dı sanırım )

tolgacan86

Alıntı YapRefi sdalmak, yani tekrar para vererek uzatmamak.

tamam şimdi oturdu hocam ya. güleceğinize eminim ama bende salmak diyince o refi silmek yani delete tarzı birşeyler düşünmüştüm :D:D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 29 Şubat 2012, 01:44:23
Alıntı YapRefi sdalmak, yani tekrar para vererek uzatmamak.

tamam şimdi oturdu hocam ya. güleceğinize eminim ama bende salmak diyince o refi silmek yani delete tarzı birşeyler düşünmüştüm :D:D
Farkettim, o yüzden sordum zaten :)
Standart üyeler için hiçbir zaman recycle, (ücreti karşılığında yenisiyle değiştirmek) önermiyoruz zaten..
Refin zaten kötü olduğunu düşünmeniz için, 5-6 gün geçmiş oluyor. Üstüne bir de 0,07$ lık ek harcama olunca, yerine gelen refin kendini kurtarması için bile 2.3 - 2.5 avg leri görmesi gerekiyor ;)
Bahsettiğin gibi, onu ellemeyip tıklarsa yanıma kâr kalır diye bırakmak lazım :)

lovablegs

hazır ekran görüntüsü almışken aklıma geldi şu cesetlere bi bakarmısınız.... >:( :n

20 ceseti yolladım bunlar geriye kalanlar bunlarda gidici sadece 2 tane tutarım gibi   :g

buda stat düşe düşe kafası yarıldı  :g

NOT: hocam bi forumda görmüştüm direk ekran resmini gözat butonundan koyabiliyorduk böyle bir kolaylık sağlanabilirmi hatta görünce çok şaşırmıştım bilgilerinize sunarım ...

tutmaya gerek var mı bu reflerden yoksa hepsini salayım gitsin mi?

sanalalem

arkadaşlar 100 refim var durumları pek iyi degil ne yapmam lazım şunlara  :S

[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/1021/tiklamayan.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

nouma26

Avg leri 2 altındaysa uğraşma ,recyle filan kesinlikle yapma.Gönder gitsin.Devam edeceksen yenilerini al...

sanalalem

yatırdığımızı alamayacaz galiba desene. on gün geçti daha 7 dolar uzatmaya yada yenisini almaya kalksam yeniden yatırım yapmam lazım onuda yapamam. kendini dönderebildiği yere kadar yenileyecem bakalım mevlam ne gösterecek :D