standart tarife tavsiyeleri

Başlatan lovablegs, 06 Aralık 2011, 15:29:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lovablegs

neoya başlayalı daha 15 gün oldu çok yeniyim daha orada bir türlü yazamadım bayada acemiyim bi kaç sorum olacak gerçi forumu takip ettim ama bazı  şeyleri bir türlü  anlayamadım .

neo ya öylesine rastgele adamda kazansın diye birinin refiyle üye oldum.baktım sizler bu işe baya ciddi bakıyosunuz bende az da olsa ciddi olmaya karar verdim..3 4 gün tüm reklamlara tıkladım baktım olcak gibi değil 5 usd yatırım yaptım 20 referans aldım sorum burada şimdi!

reset =20:19   server =08.15  ben gece olmadığım için gündüz 07:00/20:19 aralığını seçtim doğrumu yapmışım yoksa 20:19 aralığını mı seçmem lazım sizce hangisi daha çok kazandırır.

birde sadece turuncu  4 reklama tıklıyorum dimi  refler için bahsettiğim 07:00/20:19 saatlerde ...diğerlerine her zaman tıklıyorum buldukça kaçırmamamya çalışıyorum.

son olarak bu neo nun bize verdiği 5 usd nerede bonus olarak bi türlü göremedim onu bulsam onuda yatırıcam herkese kolay gelsin ayrıca ref tıklarımın resmini yollucam yorumunuzu merak ediyorum ayrıca tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.kolay gelsin herkese   :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: lovablegs - 06 Aralık 2011, 15:29:20
neoya başlayalı daha 15 gün oldu çok yeniyim daha orada bir türlü yazamadım bayada acemiyim bi kaç sorum olacak gerçi forumu takip ettim ama bazı  şeyleri bir türlü  anlayamadım .

neo ya öylesine rastgele adamda kazansın diye birinin refiyle üye oldum.baktım sizler bu işe baya ciddi bakıyosunuz bende az da olsa ciddi olmaya karar verdim..3 4 gün tüm reklamlara tıkladım baktım olcak gibi değil 5 usd yatırım yaptım 20 referans aldım sorum burada şimdi!
Birçok kişi böyle başlıyor zaten :)

reset =20:19   server =08.15  ben gece olmadığım için gündüz 07:00/20:19 aralığını seçtim doğrumu yapmışım yoksa 20:19 aralığını mı seçmem lazım sizce hangisi daha çok kazandırır.
Hayır, kazanç olarak bir fark yok. Önemli olan hergün reklamlara tıklamak. 07:00/20:19 veya 20:19/07:00 , sizin için internet baiında her şartta olacağınız aralık hangisiyse onu tercih edin ki kaçmasın reklamlar.

birde sadece turuncu  4 reklama tıklıyorum dimi  refler için bahsettiğim 07:00/20:19 saatlerde ...diğerlerine her zaman tıklıyorum buldukça kaçırmamamya çalışıyorum.
Aynen öyle, 4 turuncu reklşam ref gelirini etkileyen ve her gün tıklanması gereken... Aslında aralıklar çok önemli değil ama yeni başlayanlar kaçırıyor diye tavsdiye sadece.
Hergün 07:00 ile ertesi gün 07:00 arasında bu 4 turuncu reklamı tıklamış olmanız önemli olan... tıklayabiliyorsanız turuncu reklamlar için de o aralıklar önemli değil.
Diğerlerini ne zaman görürseniz.

son olarak bu neo nun bize verdiği 5 usd nerede bonus olarak bi türlü göremedim onu bulsam onuda yatırıcam herkese kolay gelsin ayrıca ref tıklarımın resmini yollucam yorumunuzu merak ediyorum ayrıca tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.kolay gelsin herkese   :)

Hımmm bir upline yalanı daha galiba :D
Onu arkadaşınıza sorun bence, şu refi olduğunuz :D
Bizim bilgimiz yok, varsa bize de söylerin ;D

Öyle birşey yok...

Ek olarak şunu ekleyebilirim... Tıklanan her bir reklam, geliri ne olursa olsun, 1Neopuan kazandırıyor.. biriken puanları da paraya öevirebiliyorsunuz.
Örneğin 1000 NP rental balance a 3 rek hiralayabileceğiniz 60cent olarak convert edilebiliyor..

lovablegs

sağol arkadaşım süpersin ne güzel yardımcı oluyorsun teşekkürler .

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: lovablegs - 06 Aralık 2011, 15:50:59
sağol arkadaşım süpersin ne güzel yardımcı oluyorsun teşekkürler .
Forumu yardımlaşma için kurduk zaten ;)

Tekrar hoşgeldin :)

lovablegs

http://imageshack.us/photo/my-images/210/neobuxg.jpg/ buda aldığım refler son hali kazancımda 1.128 son olarak yorumun ve tavsiyelerin varsa söylermisin kolay gelsin

dipnot:resim yüklemeyi ancak bu kadar başarabildim daha da iyi olmaya çalışıcam

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: lovablegs - 06 Aralık 2011, 15:55:45
http://imageshack.us/photo/my-images/210/neobuxg.jpg/ buda aldığım refler son hali kazancımda 1.128 son olarak yorumun ve tavsiyelerin varsa söylermisin kolay gelsin

dipnot:resim yüklemeyi ancak bu kadar başarabildim daha da iyi olmaya çalışıcam
Resim için bu linkin başına ve sonuna [ img]http://resim linki[ /img] taglarını koymalısın (boşluk koydum aralara görebilmen için yoksa görünmesdi mesajda)... o zaman resim görünür, aralarındsa hiç boşluk olmayacak. ;)
Bir de reflerin üzerinde kırmızı-sarı ve yeşil bir bar var.. aralarında da 2 hareket edebilen nokta.
O noktaları 1.5 ve 2 üzerine getirmeni tavsiye ederim..
Böylece reflerden 1.5 altında avg si olanlar kırmızı,
1.5 -2 avg arasında olanlar sarı,
2 üstü avg si olanlar yeşil renk olacak
Bu şekilde refleri daha net ayırırsın. bayrakları yine kendi bilgin dahilinde kullan izlemek için iyi bir yoldur..

Bazı refler çok iyi bazıları da kötü ama ortalama fena değil...
Autopay i açmış plsaydyn, daha iyi bir eleme yapmış olurdun.
Tıklayan reflerin günleri indirimli olarak 1 gün uzardı, böylece pasif reflerin süreleri daha çabuk düşerdi.
İyi olanları da indirimli 1 gün de olsa uzatmış olurdun..

Standart üyelere recycle önermiyorum ben.. maliyet çok yükseliyor.. parasını 2.3 gibi bir avg  li ref gelirse anca çıkartırsın, o yüzden biraz gelene razı olmak gerekir bence..
yine de sden bilirsin :)

lovablegs

tavsiyen için sağol hemen yapacam dediklerini görüşmek üzere...

lovablegs

[IMG]http://img12.imageshack.us/img12/6038/neobux2a.jpg[/img][/URL]

kusura bakmayın biri fazla oldu bi türlü silemiyorum baya uğraştım aslında

lovablegs

Alıntı yapılan: lovablegs - 06 Aralık 2011, 16:51:40
[IMG]http://img12.imageshack.us/img12/6038/neobux2a.jpg[/img][/URL]

teşekkürler süper oldu sayende baya şey öğrendim görüşürüz tıklamalara devam :)

FilmsizKalma

reflerin kar zarar resimini güncel olarak yeniden paylaşabilirmisin :)