Bux99 (SCAM)

Başlatan KryssLuck, 30 Ağustos 2014, 16:48:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

paragelsinde

bende kaybettirdi 88 gurubu ..

tanıtımın hayırlı olsun.ilerleyen zamanlarda refin olurum..

KryssLuck

bu nedir ya venezuela lı adam google sayesinde refim olmuş  :D

KryssLuck

sitede şuan sorun var reklama tıkladığımda "gün içinde aynı ip den aynı reklama birden fazla tıklayamazsınız" gibi bir hata veriyor. Çoğu kişide öyle şuan

ikose

Alıntı yapılan: KryssLuck - 31 Ağustos 2014, 13:59:15
sitede şuan sorun var reklama tıkladığımda "gün içinde aynı ip den aynı reklama birden fazla tıklayamazsınız" gibi bir hata veriyor. Çoğu kişide öyle şuan
O bence sitenin sorunu değildir..
Bazı sitelerde durum söyledir ;
Örneğin dün ( sitenin saatiyle TR saatinin aynı olduğunu düşünelim )
saat 15 tıklarını yaptın , bugün saat 14,02 te tekrar tıklamayı denediğinde 24 saat süresi dolmadığı için
sana bu IP ile 24 saat içinde 2 kere tıklama yapamazsınız mesajı verir..

KryssLuck

sitenin forumunda 5-10 kişi aynı sorundan muzdarip olduğunu yazmış her zaman böyle mi olacak düzeltebilir mi admin

ikose

Alıntı yapılan: KryssLuck - 31 Ağustos 2014, 14:04:00
sitenin forumunda 5-10 kişi aynı sorundan muzdarip olduğunu yazmış her zaman böyle mi olacak düzeltebilir mi admin
benim tıkladığım sitelerdende 2 site aynı ve admin bu durumu değiştirmedi bir türlü..
Adminin isteğine kalmış bir durum bu.. malesef..

6il9in

Alıntı yapılan: KryssLuck - 31 Ağustos 2014, 08:51:09

bu nedir ya venezuela lı adam google sayesinde refim olmuş  :D

Google sayesinde değil reklamı izleyen çerez temizliği yapmamış sende bir yerlerde reklam vermişsen o linkten değilde google veya başka siteden gelmiş gibi olabiliyor..

Alıntı yapılan: KryssLuck - 31 Ağustos 2014, 13:59:15

24 Saati beklemek istemiyorsan modem reseti yaparak bu durumu çözebilirsin..  :)

voldemort

Mesaj kutun dolmuş Kryssluck,mesaj gönderemiyorum sana.Mesaj bölümünü temizlersen,mesajı gönderebilirim.

KryssLuck

Alıntı yapılan: bilqin - 31 Ağustos 2014, 15:18:07
Google sayesinde değil reklamı izleyen çerez temizliği yapmamış sende bir yerlerde reklam vermişsen o linkten değilde google veya başka siteden gelmiş gibi olabiliyor..

24 Saati beklemek istemiyorsan modem reseti yaparak bu durumu çözebilirsin..  :)
yok google dan gelmiş ben google a link vermiştim site yeni olduğu için referanslı linkim hemen üst sıralara çıkar diye heralde ondan :D

Bella

site şimdiden sadece 10 tane reklam izleye bilme yasağı getirdi. eh ben biraz biriktirmişim iyi ki :'(