Forum Dizaynı Hakkında

Başlatan illisionist, 30 Ağustos 2014, 22:25:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Teşekkür ettim ustam ,nouma hocam ;

eee ordaki konularla pek ilgin yok ustam farketmen zordu  bende o oyunu oynamasam 40 yılda bir uğrarım(oda meçhul :D )  benimde ilgilendiğim oyun yok oraya da tolga ve djsugar yazmasa uğrarmıyım bilmiyorum son konularda çıkarsa uğruyorum yoksa :PP daha önce +/- vardı belki elisa hocada modlar bile 40 yılda bir geliyor buraya kaldırak dedi :P (gyk) Diğer alanalrada kabaca göz atak bari ben altan geliyim sen üstten
Kazanç Teklifleri nde buluşak :P  :)

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 09 Eylül 2014, 16:37:06
Teşşekkür ettim ustam ;

eee ordaki konularla pek ilgin yok ustam farketmen zordu  bende o oyunu oynamasam 40 yılda bir uğrarım(oda meçhul :D )  benimde ilgilendiğim oyun yok oraya da tolga ve djsugar yazmasa uğrarmıyım bilmiyorum son konularda çıkarsa uğruyorum yoksa :PP daha önce +/- vardı belki elisa hocada modlar bile 40 yılda bir geliyor buraya kaldırak dedi :P (gyk) Diğer alanalrada kabaca göz atak bari ben altan geliyim sen üstten
Kazanç Teklifleri nde buluşak :P  :)
Tekliflerde az sonra buluruz o vakit.. :)

hakanatik01

Diğerlerinde sorun yok elisa hoca kalırdı demekki yada yeni alan açtı taşırken o kısmı +/-  yi  eklemeyi unuttu ehteyarlıktan :D
Bu arada bakarken gözüme çarptı banlamayı bana bıraktığın için teşekkür ettim ustam günlük 1 ban olmazsa uyuyamıyom yoksa :PP :D

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 09 Eylül 2014, 16:53:40
Diğerlerinde sorun yok elisa hoca kalırdı demekki yada yeni alan açtı taşırken o kısmı +/-  yi  eklemeyi unuttu ehteyarlıktan :D
Bu arada bakarken gözüme çarptı banlamayı bana bıraktığın için teşekkür ettim ustam günlük 1 ban olmazsa uyuyamıyom yoksa :PP :D
Ben yukarıdan indim sorunsuz heryer oyun bölümü dışında..
Ban işine ben karışmıyorum ama dayanamayım her an Bilqini banlayabilirim :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 09 Eylül 2014, 16:27:15
Dizayna girer buradan yazayım belkide sorun bendedir sadece :) Şimdik djsugar beni uyarı amaçlı goaltycoon konusuna yazmış +1 verecektim ama bende gözükmüyor yahu :D Diğer bölümlerde sorun yok   bendemi bu sorun sadece birisi o alana gidip bakabilir mi :)

Konu linki
http://www.gelirkapisi.com/oyun-siteleri/takimini-kur-maci-al-para-kazan-goaltycoon/msg205671/#msg205671
bendeki görünüm :)
[spoiler][/spoiler]

Evet Hakan, düzenleme sonrasında eklememişim. Konusuna yazdım :)

Alıntı yapılan: ikose - 09 Eylül 2014, 16:58:39
Ban işine ben karışmıyorum ama dayanamayım her an Bilqini banlayabilirim :))

Açık arttırmaya çıkartacağım :)) , kim çok öderse o banlayacak :PP

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 09 Eylül 2014, 16:30:31
Evet bende de gozukmuyordu bu bolumde.ayrica tapatalk ta forumun tum bolumlerinde +1 veremiyoruz sanirim...

Tüm bölümlerinde veremiyoruz derken ?
Hiçbir bölümde veremiyoruz anlamında mı ?
yoksa,
bazı bölümlerde verebiliyoruz ama bazı bölümlerde veremiyoruz anlamında mı ?

6il9in

Emc den ban sözü aldım yakında kurtuluyonuz benden  (p)

nouma26

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 09 Eylül 2014, 22:46:32
Tüm bölümlerinde veremiyoruz derken ?
Hiçbir bölümde veremiyoruz anlamında mı ?
yoksa,
bazı bölümlerde verebiliyoruz ama bazı bölümlerde veremiyoruz anlamında mı ?
Hicbir bolumde olmuyor hocam .....

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 09 Eylül 2014, 23:06:23
Hicbir bolumde olmuyor hocam .....

Normalde telefonun browser' ıyla denedin mi ? Desteklemiyor olabilir mi ?
Tapatalk ben kullanmıyoruz zaten, o yüzden ne var/ne yok bilmiyorum, bir kontrol ederiz ayarlarını :)

nukhet

Alıntı yapılan: bilqin - 09 Eylül 2014, 22:49:17
Emc den ban sözü aldım yakında kurtuluyonuz benden  (p)
Bir şeyi 40 gün söylerseniz gerçek olurmuş, siz giderseniz forum sıkıcı olur Bilgin hocam. Gitmeyin bir yere :)