Forum Dizaynı Hakkında

Başlatan illisionist, 30 Ağustos 2014, 22:25:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nükhet - 09 Eylül 2014, 23:12:33
Bir şeyi 40 gün söylerseniz gerçek olurmuş, siz giderseniz forum sıkıcı olur Bilgin hocam. Gitmeyin bir yere :)

O gitmiyor zaten, biz gönderiyoruz :PP (Tatile gidene el sallayan smiley :PP )

6il9in

Paralanınca gidesi geliyor insanın  :PP  :D

Nouma mesela seni ben birden fazla vip alanunda konularda gördüm emc göremez diyor ama ben senin adını gördüm. Vip  alanını ggördüğün oldumu  ???

nouma26

Elisa hocam evet telefonun tarayicisindan +1 oluyor ama tapatalkta maalesef bu secenegi bulamadim.hakan modumuz da tapatalk kullaniyor sanirim.onda gozukuyor mu bilmiyorum...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 09 Eylül 2014, 23:26:43
Elisa hocam evet telefonun tarayicisindan +1 oluyor ama tapatalkta maalesef bu secenegi bulamadim.hakan modumuz da tapatalk kullaniyor sanirim.onda gozukuyor mu bilmiyorum...

Ok o zaman ondan da bilgi alalımi ona göre sebebine bir bakalım.
Güvenlik gerekçesiyle tapatalk bazı kodlama özelliklerini kapatmış olabilir.

hakanatik01

Tapatalk önemli değil yahu :P bendede çıkmıyor ama değişik zaten oranın sistemide biraz dediğim gibi misal biri alıntı yazdığında uyarıyor mesaj sesiyle oda forumda yok :P :D

hakanatik01

Alıntı yapılan: bilqin - 09 Eylül 2014, 23:15:29
Paralanınca gidesi geliyor insanın  :PP  :D

Nouma mesela seni ben birden fazla vip alanunda konularda gördüm emc göremez diyor ama ben senin adını gördüm. Vip  alanını ggördüğün oldumu  ???
Ehteyarladı o iyice naptığını bilmiyordurbende gördüm beya 1-2 defa  :D görmese bu konuda bana +1 vermiş ya o nasıl oluyor hadi bunuda açıkla bakalım EMC (gyk) :D
Bir konu açmıştım ya linkini eklemeyem zaten tek konum o alandaki bknz.site izleme :P
tapatalkta açıkmı oluyor yoksa forumda ? :PP :D

ElisaMcCline

Cevapları veriyorum o zaman :)

1- tapatalk ta bu script çalışmıyor maalesef :İ) +1 yok :)
Başka bir eklenti denemiştik ama bizim forunda düzgün çalışmadı maalesef, onu kursaydık o çalışacaktı.
Neyse , sonuç olarak tapatalkt bu eklentiyi kullanamıyor :)

2- Evet Nouma ile görüştük, sorun çözüldü. BB gruplarını bilen arkadaşlar anlayacaktır. O alanları gören kişilerin yetkilerinde düzenleme yapıldı, sorun çzüldü :)

hakanatik01

Cevaplardan tatmin olmadım ama neyse uzatmayam :P

tapatalkında kendine göre güzellikleri var ,forumunda demekki ikisinide kullanmak gerek ki ben teldende çoğu zaman firefoxtan griyorum zati :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 10 Eylül 2014, 01:08:31
Cevaplardan tatmin olmadım ama neyse uzatmayam :P

tapatalkında kendine göre güzellikleri var ,forumunda demekki ikisinide kullanmak gerek ki ben teldende çoğu zaman firefoxtan griyorum zati :D

Tapatalk' ı devre dışı bırakırsak, sorun da kalmaz aslında :PP
Bunu da bir yere not alayım, sonra (eht) , unutuyoruz :P

universitely76

Yav üstelemeyin adam sonunda Tapatalk ı aktif etmiş ya yeter bize :)
Hatta ben puan falan da vermiyom kimseye daha rahat oluyor :P
Yok illa verecem diyenler seçenekler tuşuna basınca gelen web görünümü seçeneğiyle tarayıcı moduna geçip +/- verebilirler :)
Şu sıra imzasız'ım...