QuizGroup (youtube network)

Başlatan CHeLeP, 04 Eylül 2014, 16:30:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHeLeP

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 30 Ocak 2015, 14:10:11
Teşekkürler :) :y
Trafik kaynağı kullanmadım hiç. Eniştem beni niye öptü diye düşünüyordum ben de kendi kendime :)

:D :D

leprechaun

Arkadaşlar 25 günü kalmış yutubum botu satılıktır bot kullanan arkadaşlara duyurulur ben kendi botumu yaptığım için artık başkasının botunu kullanmıyacam :) ilgilenen varsa pm atsın  :y

CHeLeP

Alıntı yapılan: leprechaun - 30 Ocak 2015, 17:41:13
Arkadaşlar 25 günü kalmış yutubum botu satılıktır bot kullanan arkadaşlara duyurulur ben kendi botumu yaptığım için artık başkasının botunu kullanmıyacam :) ilgilenen varsa pm atsın  :y

botunda hangi özellikler var ? Bizimde kullanma şansımız var mı :)

leprechaun

Alıntı yapılan: CHeLeP - 30 Ocak 2015, 17:50:57
botunda hangi özellikler var ? Bizimde kullanma şansımız var mı :)

hocam bota öyle özellikler verdimki bütün botları unutturacak :) :y

CHeLeP

Alıntı yapılan: leprechaun - 30 Ocak 2015, 17:58:36
hocam bota öyle özellikler verdimki bütün botları unutturacak :) :y

Ozaman bot istiyoruz :)

sopcastsports

Alıntı yapılan: CHeLeP - 31 Ocak 2015, 00:24:17
Ozaman bot istiyoruz :)

Ben de isterim bot.. Ama anlatacaksın bana nasıl çalıştığını  (eht)

leprechaun

Arkadaşlar tabiki paylaşmak isterdim ama botta youtube izlenim arttırma abone kasma özelliğide koyduğum için malesef paylaşamıyorum ama videolarınızın izlenimini piyasa fiyatının yarı fiyatına arttırabilirim bu forumun üyelerine böyle bir hediyem olabilir teşekkürler :)  :y

ramazandnz

bot alıcaktım bak ben ama olmadı şimdi bu :) yutubum botunu solluyorsa alalım sende kazan bizde :)

Coulers79

Quize başvurduktan sonra kanalın yanında signed pdf yazan yere tıklayınca sözleşme açılıyor. Yapacak bir şey yok kapatıyoruz. Ertesi gün pending yazan kanal durumu aktif oluyor. İlk mesajlarda bahsedilen imza ile ilgili başka bir durum var mı? Site onaysız Paypal'a da ödeme yapıyor değil mi?

ramazandnz

Quiz de 4 kanalim vardi 4 ude tek gunde kapandi simdi quiz e giremiyorum yeni kanal eklemek icin sıfırdan mi kayit olmam lazim illa baska paypal mi eklemeliyim