QuizGroup (youtube network)

Başlatan CHeLeP, 04 Eylül 2014, 16:30:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

WESLEY29

hocam merhaba

winpro proğramını yüklerken kwm dosyasını masaüstüne indiremiyorum. bilgisayarım muhtemelen kwm uzantısını açacak proğram yok. bana bir link gönderebilirmisiniz bu proğramı açmak için. walla inanın ki 7 yıllık bankacıyım bu webmoney kadar karışık bişi görmedim :)) :)

Dio

Alıntı yapılan: WESLEY29 - 19 Mayıs 2015, 00:20:34
bana bir link gönderebilirmisiniz bu proğramı açmak için.
fileinfo.com/extension/kwm linke tıklayın aşağıda .kwm açan program var onu deneyin birde

Lespuxx

Quize gireli 4-5 saat oldu
Dashboardda Status: Pending
Yazıyor hala.
Bir fikri olan var mı nedeni konusunda ?
Daha fazla mı beklemem gerekiyor :)

triplekill

Alıntı yapılan: Lespux - 24 Mayıs 2015, 16:49:57
Quize gireli 4-5 saat oldu
Dashboardda Status: Pending
Yazıyor hala.
Bir fikri olan var mı nedeni konusunda ?
Daha fazla mı beklemem gerekiyor :)
Bekleyin Hocam Düzelir. Hatta Şuan düzelmiştir Kolay gelsin :)

Lespuxx

Alıntı yapılan: triplekill - 25 Mayıs 2015, 07:56:11
Bekleyin Hocam Düzelir. Hatta Şuan düzelmiştir Kolay gelsin :)

Evet düzeldi :)
Teşekkürler :)

tiki93

paypal ile düzenli ödeme alıyordum 2 gün önce paypalın ödemeyi red etti diye mail attılar başka ödeme yöntemi seçmemi istediler bu bana özel bir durum mu başkalarınada oldu mu?

ricci

Alıntı yapılan: tiki93 - 18 Ekim 2015, 16:40:13
paypal ile düzenli ödeme alıyordum 2 gün önce paypalın ödemeyi red etti diye mail attılar başka ödeme yöntemi seçmemi istediler bu bana özel bir durum mu başkalarınada oldu mu?

tiki93 Paypal ödemesi yapmıyor artık Quiz webmoney'den ödeme bilgilerini girersen ödeme gelecektir

tiki93

Coulers79

Bana e-mail veya bilgi gelmedi, 2 ayda bir ödeme alıyordum. Şimdi Paypal yerine Wepmoney ekleyeyim değil mi? @ricci  (a)

ricci

Alıntı yapılan: Coulers79 - 21 Ekim 2015, 23:37:57
Bana e-mail veya bilgi gelmedi, 2 ayda bir ödeme alıyordum. Şimdi Paypal yerine Wepmoney ekleyeyim değil mi? @ricci  (a)

Evet webmoney ekle bence, düzenli olarak ödemesini yapıyor nasıl olsa, ayrıca bozdururken aşşağı yukarı paypalın kuruyla aynı miktara geliyor. Fakat bozum işlemini herhangi biriyle yapma, E-para olması lazım resmi webmoney partneri, burdan yaparsan güncel kurdan bozdurabilirsin tabi küçük bir komisyonu var. Skype üzerinden yardımcı olurlar ;) Zaten bunun dışında alım satım işlemleri yasak Webmoney'de bilgin olsun @Coulers79.