PTCTerra (SCAM)

Başlatan malatyadetay, 06 Eylül 2014, 11:11:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

voldemort

Bende Microjobs yaptım yaklaşık 3$ filan.2 gündür ödeme bekliyorum gelirse haber veririm.

voldemort

Siteden ödemem geldi.

rota26

kasım ayındaki yenilikler ,standart üyelere buxbonusu kaldırmış admin. diger üyeliklere 0,75$ olmuş.

voldemort

Buxbonus güzeldi 0.50$ 2 günde ref alıyordum  :)
1 aylık üyelik mi alsak,buxbonus için  :P 
Sen 1 aylık mı aldın üyeliği Rota.

rota26

Alıntı yapılan: voldemort - 02 Kasım 2014, 01:16:16
Buxbonus güzeldi 0.50$ 2 günde ref alıyordum  :)
1 aylık üyelik mi alsak,buxbonus için  :P 
Sen 1 aylık mı aldın üyeliği Rota.

evet 1 aylık palladium

voldemort

Hayırlısı olsun Rota.
Minijoblar'da sıkıntı olmuyor dimi.İstediğin kadar yap.Bende düşünüyorum aslında üyelik almayı ama sitenin durumu ne olur bilemiyorum.

rota26

Alıntı yapılan: voldemort - 02 Kasım 2014, 01:20:35
Hayırlısı olsun Rota.
Minijoblar'da sıkıntı olmuyor dimi.İstediğin kadar yap.Bende düşünüyorum aslında üyelik almayı ama sitenin durumu ne olur bilemiyorum.

işte olayda orda bildigin üzere site çok kazandırıyo ne olur bilinmez.

vall  microjob ben ilk zamanlar yaptım 5 tane felan 2 ödendi bıraktım .zaten buxbonus  yetiyo

tamtam52

Site patladı,admin değişti,ödemelerin hiçbiri yapılmadı,hesaplar silindi,site artık resmen scam. Gitti 30 dolar. (scm)

Ufuko

Yav bu siteyle alakalı değil ama bu konu açık diye yazıyorum.

FourClix forumunda scam siteler listesi yaptıydım bizim Scam siteler bölümündeki sitelere bakarak. GrandClix.net ve Ojooo scam olarak taşınmışlar ama FourClix modu yakın zamanda ödeme aldığını söyledi Ojooo'nunda 30+ günü geçirdiğini ama sonuç olarak ödeme yaptığını söylüyor. Bende kullanmadığım için birşey diyemeyince peki dedim sildim scam listesinden :D Ne ayak bu siteler  :D

enderege

Alıntı yapılan: ufuko - 11 Aralık 2014, 16:49:13
Yav bu siteyle alakalı değil ama bu konu açık diye yazıyorum.

FourClix forumunda scam siteler listesi yaptıydım bizim Scam siteler bölümündeki sitelere bakarak. GrandClix.net ve Ojooo scam olarak taşınmışlar ama FourClix modu yakın zamanda ödeme aldığını söyledi Ojooo'nunda 30+ günü geçirdiğini ama sonuç olarak ödeme yaptığını söylüyor. Bende kullanmadığım için birşey diyemeyince peki dedim sildim scam listesinden :D Ne ayak bu siteler  :D

Ojooo ilk üyelere yatırım yapınca ödeme yapıyor.  Sonra nanik diyor. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.