Buxwon (SCAM)

Başlatan strenergy, 06 Eylül 2014, 20:22:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: ufuko - 29 Eylül 2014, 01:31:10
Siteye AdPrize eklend girip haklarını kullanın ben reklam click kazandım  :))
Dün gece bu yazıyı görmemişim , sabahta okunmayanların arasında yoktu şimdi bölümü kontrol ederken dikkatimi çekti
benmi göremiyorum , nerde olduğunu  (eht)
Görebilen birisi link verebilirmi  :m

Edit = gördüm gördüm solda ortada küçük yıldıza tıklamak gerekiyormuş 

Ufuko

Yalnız AdPrize'dan topu topu 175 micro click kazandım onunla EaglesBux reklamı oluşturdum clickleri ona aktardım clickler bitti reklam pasif oldu ama bana hala BuxWon'dan referans geliyor 8 DR oldu.

Anladığım kadarıyla Clickleri reklama aktardığınız zaman reklam tıkı yanında AdPrize tıkıda veriyor size herhalde bu refler AdPrize üzerinden geliyor ama dediğim gibi topu topu 175 click kazandım bununla 8 DR kasabiliyorsam bu siteye reklam verilir bence  (spk)

Birde ödemeleri yapsalar dadından yenmeyecek yani 4 gündür bekliyok  :m

nukhet

Biri bana adprizenin nerde olduğunu tarif edebilirmi lütfen :) Gözlüğümüde yeni değiştirdim :D

rota26

Alıntı yapılan: nükhet - 29 Eylül 2014, 17:45:28
Biri bana adprizenin nerde olduğunu tarif edebilirmi lütfen :) Gözlüğümüde yeni değiştirdim :D

giderken sagda dönerken solda  :))

ikosenin dedigine göre:  gördüm gördüm solda ortada küçük yıldıza tıklamak gerekiyormuş :)

nukhet

Yahu ikose hocanın tarifinede baktım göremiyorum (prt)

rota26

bide halının altı bak istersen.  :))

ikose

Alıntı yapılan: nükhet - 29 Eylül 2014, 17:52:07
Yahu ikose hocanın tarifinede baktım göremiyorum (prt)

buraya gel ( şifrenin girili olduğuna yani kendi reklam sayfanda olsuğuna emin ol )

Büyük olduğundan Sp de veriyorum..

nukhet

İkose hocam teşekkür ederim o yüzde 63 yazan yeri gördüm ama adprize ile ilgili bir şey yok orada, belkide neodaki gibi süresi varsa onu geçirmişimdir ararken

rota26

Alıntı yapılan: nükhet - 29 Eylül 2014, 17:59:55
İkose hocam teşekkür ederim o yüzde 63 yazan yeri gördüm ama adprize ile ilgili bir şey yok orada, belkide neodaki gibi süresi varsa onu geçirmişimdir ararken

ora degil , soldaki chances yazan yer galiba

ikose

Alıntı yapılan: nükhet - 29 Eylül 2014, 17:59:55
63 olan yer değil Nüketim, yıldız koydum ortaya senin için hemide kırmızı :g orası
Bu arada süre yoktur herhalde ben tıkları sabah yaptım Prizeları 1 saat önce tıkladım..
Sp ye tıkla  göreceksin kırmızı yıldızı   (str)