Buxwon (SCAM)

Başlatan strenergy, 06 Eylül 2014, 20:22:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nukhet

Alıntı yapılan: sopcastsports - 21 Ekim 2014, 18:35:44
Belki de tıklarken hiç sorun yaşamadığım site burasıdır :) Tıkır tıkır tıklıyorum hepsine 3-4 dakika sürüyor bitmesi
Kullandığımız internetlerle alakalı olabilirmi acaba bu farklı durumlar, ben uydunet kullanıyorum, netmaster modemim

sopcastsports

Alıntı yapılan: nükhet - 21 Ekim 2014, 19:08:53
Kullandığımız internetlerle alakalı olabilirmi acaba bu farklı durumlar, ben uydunet kullanıyorum, netmaster modemim

Evet olabilir muhtemelen. Benimkisi yurt interneti :) 700 kişiyle ortak kullanıyorum aslında pek de hızlı sayılmaz. 7-8 Mbit arası değişiyor.

Ufuko

Siteye Update geldi. Site üzerinde Facebook gibi sosyal medya kurmuş, arkadaş ekliyorsun paylaşım yapıyorsun vs vs. Tasarım biraz kaymış ama ilerleyen zamanlarda düzeltir herhalde.

Ufuko

Payment Proofs'a bakıyorum da Goldenlerin çoğunluğunun ROI 100+ oldu.
Yani artık adminin zarar etmeye başladığını düşünüyorum beklenen sona az kaldı gibime geliyor  :m

Sizler ne yaptınız ROI durumları nedir?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ufuko - 31 Ekim 2014, 19:21:24
Yani artık adminin zarar etmeye başladığını düşünüyorum beklenen sona az kaldı gibime geliyor  :m

Daha dur yahu, siteyi önerilenlere alacağız yakında :m :D
Şaka maka, bu sefer güzel geldi. Yatırım yapmayanlara mı kek diyeceğiz nedir :m :D

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 31 Ekim 2014, 21:01:52
Daha dur yahu, siteyi önerilenlere alacağız yakında :m :D
Şaka maka, bu sefer güzel geldi. Yatırım yapmayanlara mı kek diyeceğiz nedir :m :D

:y  :))

Alıntı yapılan: ufuko - 31 Ekim 2014, 19:21:24

Cashout yaparsam yatırım çıkmış olacak. Ama RR uzatmalarında sıkıntı yaşarız.

Ayrıca temkinli olmak adına 500 RR yi geçmemiştim. Bu sebeple ilk başlardaki yüksek avg den tam anlamıyla sebeplenemedim..

Arıca DR geliri $0.01 iken yeterince DR yoktu. Şimdi var ama gelir tık başı $0.005  :(

universitely76

Alıntı yapılan: bilqin - 31 Ekim 2014, 22:21:16
Ayrıca temkinli olmak adına 500 RR yi geçmemiştim. Bu sebeple ilk başlardaki yüksek avg den tam anlamıyla sebeplenemedim..

Arıca DR geliri $0.01 iken yeterince DR yoktu. Şimdi var ama gelir tık başı $0.005  :(
Sitenin niye batmadığı ortaya çıktı yani :D
Şu sıra imzasız'ım...

Ufuko

Attention! Attention!

BuxWon Kapanıyor!!!

Admin tarafından bugün açıklama geldi ve PayPal hesaplarının kapatıldığını duyurdular. Yatırım yapanların dispute açmasını söylemiş.

ikose

Buxwon closed

Tüm arkadaşlara geçmiş olsun umarım yatırımlar çıkmıştır.. :S

Site kapanacağını açıkladığından
(scm)

universitely76

Kek festivali bitti desenize :)

Neyse geçmiş tecrübelere göre daha başarılı bir maceraydı buxWon, herkese geçmiş olsun, umarım zarar eden yoktur ;)
Şu sıra imzasız'ım...