Freedom (youtube network)

Başlatan CHeLeP, 07 Eylül 2014, 01:16:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Elektronick

Alıntı yapılan: Coulers79 - 12 Şubat 2015, 00:01:15
İstatistikler zaten güncel değildi, dashboard.tm diye bir şey açmışlardı. Orda mı gözükecek ne olacak?
bende bilmiyorum bir acayip freedom

Fenol

Kanalım freedomda yalnız hiçbir istatistik analitycs görünmüyor neden olabilir?

Elektronick

Alıntı yapılan: Fenol - 29 Nisan 2015, 09:31:28
Kanalım freedomda yalnız hiçbir istatistik analitycs görünmüyor neden olabilir?
googleda görünüyorsa freedomda da gözükür yalnız freedom googleyi biraz geriden takip eder

triplekill

Freedom ödemeleri başladı :)

Biradam

Sayın dostlar girdim.Kanalım Ruhi Çenet tarzı bir kanal para kazanmak için şimdi ne yapacağım sadece kayıt olup aktifleştirdim yapmam gereken bir ayar var mı ve bilmem gereken bir bilgi

Coulers79

Videolarında yeşil dolar işaretleri çıkıyorsa olmuş demektir.

erenyener

Freedom 2015 yaz ödemelerini Ağustos sonuna ertelemiştir.  (dns)

Coulers79

Youtube'da kanallarım networka bağlı gözükmüyor, para kazanma aktif değil. Freedom'a girince pek bir sorun yok gibi.
Ara sıra yaptığı ay sonu sapıtması mı acaba? Bekleyelim, görelim bakalım ne olacak?

triplekill

Alıntı yapılan: Coulers79 - 29 Ağustos 2015, 09:02:55
Youtube'da kanallarım networka bağlı gözükmüyor, para kazanma aktif değil. Freedom'a girince pek bir sorun yok gibi.
Ara sıra yaptığı ay sonu sapıtması mı acaba? Bekleyelim, görelim bakalım ne olacak?
Kanalların büyük ihtimal atılmıştır hocam maalesef youtube'un yeni 1eylül kuralları nedeniyle quiz dahil olmak üzere çoğu partner kanalları sorgusuz sualsiz atmaya başladı.

Elektronick

Alıntı yapılan: Coulers79 - 29 Ağustos 2015, 09:02:55
aynen bendede oyle Coulers Freedom gercekten dansoz gibi ne yapacagi hic belli olmuyor ticket attim bakalim ne yanit gelecek