Freedom (youtube network)

Başlatan CHeLeP, 07 Eylül 2014, 01:16:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uniquehero

Alıntı yapılan: umtbra - 27 Aralık 2014, 16:15:06
10$ birikti ama freedom bana ümit vermedi. İptal isteği gönderdim quiz'e geçmek daha mantıklı sanırım. İnşallah 1 ay sürmez iptal işlemi.

1 aylik surenin son gunune kadar beklerler

umtbra

ip değiştirmeden çerezleri silmeden yeni bir mail ile yeni kanal açsam sıkıntı olurmu?

Coulers79

Çerezler ne işe yarıyor ki sil gitsin. :)

CHeLeP

Alıntı yapılan: umtbra - 27 Aralık 2014, 17:37:47
ip değiştirmeden çerezleri silmeden yeni bir mail ile yeni kanal açsam sıkıntı olurmu?

Kanallardan biri kapanırsa diğeride kapanabilir sebepsiz yere. ip değiştirip kanal açarsan aynı bilgisayardan girsen bile kanalların biri kapanınca diğeride kapanmaz. Bu yazdıklarım kesin değil ama ben böyle tecrübe ettim :)

umtbra

freedom iptal süresi uzun olduğu için yeni bir maille yeni kanal açıp diğerini kullanmayacağım. Kapanma sorunu önemli değil yani. Sıkıntı ettiğim şey aynı ip ve bilgisayardan birden fazla kanal açmak. Yalnız yeni kanalı quiz üyeliği yapmak istiyorum. Yani biri freedom diğeri quiz olacak. Kanalların birbiri ile ilişkisi olmayacak. Bundan dolayı bir sıkıntı çıkarmı peki?

CHeLeP

Alıntı yapılan: umtbra - 27 Aralık 2014, 22:41:55
freedom iptal süresi uzun olduğu için yeni bir maille yeni kanal açıp diğerini kullanmayacağım. Kapanma sorunu önemli değil yani. Sıkıntı ettiğim şey aynı ip ve bilgisayardan birden fazla kanal açmak. Yalnız yeni kanalı quiz üyeliği yapmak istiyorum. Yani biri freedom diğeri quiz olacak. Kanalların birbiri ile ilişkisi olmayacak. Bundan dolayı bir sıkıntı çıkarmı peki?

Şuan muhtemelen youtube olayının başında olduğun için her şeyi sıkıntısız yapmaya çalışıyorsun ama koy ver gitsin :D deneye deneye öğrenmelisin. Çünkü bazı şeyleri erken tecrübe etmek daha iyidir. Ayrıca youtube un milyonlarca kullanıcısı var ve sen neredeyse bir hiçsin onlar  için :) rahat ol öğrenmeye bak :) Youtube da istediğimiz zaman her şeyi sıfırlayıp yeni bir başlangıç yapabildiğimizide unutma :)

Uniquehero

Yeni bir mail acarken mutlaka cerezleri temizle ip degistir ve tarayici olarak chrome kullanmamani oneririm. Tarayiciya girerkende gizli pencere acarak gir ve mail acma kanal kontrolu gibi islemleri gizli pencerede calis

umtbra

Ödemeler kesinleşti. Kesintiden sonra 6$ kalmış bana. 28 şubatta ödenecek.

Elektronick

Freedomda Analytics (istatistikler) görüntülenemiyor diyor bu normalmi acaba geçen gün
görüntülenebiliyordu youtube kanallarımda bir sorun yok herşey normal ???

kırmızı bir yazı içinde şu mesaj çıkıyor (Biz istatistikleri alınamıyor! Eğer Özgürlük ile ortak emin olun! Bize istatistikleri almak edebilmek için.)

Coulers79

İstatistikler zaten güncel değildi, dashboard.tm diye bir şey açmışlardı. Orda mı gözükecek ne olacak?