Freedom (youtube network)

Başlatan CHeLeP, 07 Eylül 2014, 01:16:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

Mel Gibson abimizin kolları bedeninden ayrılırken bağırarak çıkardığı kelime de olabilir

ricci

Alıntı yapılan: Coulers79 - 26 Ocak 2016, 23:49:34
Freedom'un istediği belli şartlar neler ki?

Orası biraz muallak, artık kimse doğru düzgün kullanmadığı için bunu freedom kullanan birine sormak lazım.

Arwen

Arkadaşlar Freedom'a kendi kanalımın freedom hesabıyla başka bir youtube bilgi kanalımı referans olarak kayıt ettirsem yani ikisinide aynı bilgisayardan kullanıyorum PTC sitelerindeki gibi sorun çıkarmı acaba aynı ipden iki tane kanal ve biri birinin alt üyesi, umarım soruyu anlatabilmişimdir :) Cevaplar için teşekkürler.

ricci

Alıntı yapılan: Arwen - 05 Şubat 2016, 23:06:29
Arkadaşlar Freedom'a kendi kanalımın freedom hesabıyla başka bir youtube bilgi kanalımı referans olarak kayıt ettirsem yani ikisinide aynı bilgisayardan kullanıyorum PTC sitelerindeki gibi sorun çıkarmı acaba aynı ipden iki tane kanal ve biri birinin alt üyesi, umarım soruyu anlatabilmişimdir :) Cevaplar için teşekkürler.

Freedom'da yapan varmı bilmiyorum ama Quiz'de daha önce çıkmıyor du fakat bunu kesinlikle tavsiye etmiyorum. Referans ücreti ne kadar veriyor bilmiyorum ama kanallarını tehlikeye atma bence.

Arwen

Alıntı yapılan: ricci - 10 Şubat 2016, 16:59:52
Freedom'da yapan varmı bilmiyorum ama Quiz'de daha önce çıkmıyor du fakat bunu kesinlikle tavsiye etmiyorum. Referans ücreti ne kadar veriyor bilmiyorum ama kanallarını tehlikeye atma bence.

%5 gibi bi kazancım oluyo extradan hocam, pekala o zaman yapmıyalım :)

ricci

Alıntı yapılan: eatv - 19 Mart 2016, 07:31:58
Ben bu freedom partnerine katıldım 12 gün oldu ama bir türlü partenirimde gelirimi göremiyorum izlenime göre para alamıyorum yardımcı olurmusunuz

Bir kaç parnet dışında hiç birinde anlık kazanç gösterilmiyor zaten, aylık kesinleşen gösteriliyor. Gelirin youtube üzerinden takip edebilirsin, ayrıca izlenime para vermiyor adsense verse de çok küçük miktarlar.

vedat61

başvurdum freedom'a. katıldığımızı nereden anlıyoz, pek yapamadım sanki  :)

ricci

Alıntı yapılan: vedat61 - 20 Mart 2016, 13:39:57
başvurdum freedom'a. katıldığımızı nereden anlıyoz, pek yapamadım sanki  :)

Sözleşme gelir sana onu kabul etmelisin, eğer sözleşme göndermedilerse kanalını uygun bulmamışlardır