Clixrog (SCAM)

Başlatan voldemort, 07 Eylül 2014, 18:52:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nukhet

Tebrikler  voldemort, forum müdavimliğinde hayırlı olsun, her ne kadar gözlerim iyi görmesede nedense gördüm işte :)

rota26

Alıntı yapılan: nükhet - 08 Eylül 2014, 12:57:01
Tebrikler  voldemort, forum müdavimliğinde hayırlı olsun, her ne kadar gözlerim iyi görmesede nedense gördüm işte :)

bizim müdavimligi hayırlayan yok. ???

ikose

Voldemort grid için tebrikler,
Voldemort ve Rota  Forum müdavimliğiniz, Nükhetcim Kıdemli üyeliğin hayırlı olsun :)  (p)

rota26

Alıntı yapılan: ikose - 08 Eylül 2014, 14:20:38
Voldemort ve Rota  Forum müdavimliğiniz, Nükhetcim Kıdemli üyeliğin hayırlı olsun :)  (p)

teşekkürler ikose (zorla hayırlatıyoz yaw  :D)

kıdemli üyeligin hayırlı olsun nükhet , voldemort seninde müdavimligin hayırlı olsun  :D

ikose

Alıntı yapılan: rota26 - 08 Eylül 2014, 14:25:46
teşekkürler ikose (zorla hayırlatıyoz yaw  :D)

Yav 1000 iletiye geldiniz tebrik ettik işte, ben 10,000 e dayandım daha hiç tebrik eden olmadı , ağlıyammı şimdi  :g

rota26

Alıntı yapılan: ikose - 08 Eylül 2014, 14:27:50
Yav 1000 iletiye geldiniz tebrik ettik işte, ben 10,000 e dayandım daha hiç tebrik eden olmadı , ağlıyammı şimdi  :g

ikose seninde  kıdemli kademeli forum müdevimligin ve moderatörlügün hayırlı ugurlu olsun.nice 1000 iletilere  :D

öyle diyonda ben müdavimligi almak için.nezorluklara gögüs gerdim biliyon mu sen  :D

voldemort

Alıntı yapılan: nükhet - 08 Eylül 2014, 12:57:01

Teşekkür ederim Nükhet,sizinde Kıdemli Üyeliğiniz hayırlı olsun  :)

voldemort

Alıntı yapılan: ikose - 08 Eylül 2014, 14:20:38

Teşekkür ederim Modum  :) Bir sonraki üyelik ne oluyor forumda  :)

abcb

Körler sağırlar birbirini ağırlar  :PP
Hayırlı olsun hayırlı olsun  :m

ikose

Alıntı yapılan: rota26 - 08 Eylül 2014, 14:32:36
ikose seninde  kıdemli kademeli forum müdevimligin ve moderatörlügün hayırlı ugurlu olsun.nice 1000 iletilere  :D

öyle diyonda ben müdavimligi almak için.nezorluklara gögüs gerdim biliyon mu sen  :D
Ah sağolasın daaaa :g

biliyom biliyom, gece gündüz demeden bize laf yetiştirip durdun yoksa ben nerden 10,000 iletiyi bulacaktım sayende :))