Clixrog (SCAM)

Başlatan voldemort, 07 Eylül 2014, 18:52:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

voldemort

(scm)

*Site Adı: Clixrog
*Tık Değerleri: 6x0.005-8x0.001
*Günlük Kazanç: 0.038$
*Ödeme Seçenekleri: Paypal,Payza,EgoPay,Perfect,OkPay,PexPay,SolidTrust
*Ödeme Limiti: 3$

*NOT: Site ilk 2000 üyeye 1 aylık Bronze üyelik veriyor.Sitede grid'de mevcut.Siteye kayıt olurken tam adınızı yazmanız gerekiyor,kullandığınız ödeme işlemcisinde ki adınızın aynısını.Paypal sadece doğrulanmış hesapları kabul ediyormuş.

*Premium Özellikleri Ve Ücreti:

*Ref Linki: 

voldemort

...........

rota26

kayıt olmaya çalıştım fkat ''bu mail adresi admin tarafından engellendi'' yazısı çıkıyo  ???

HeadSh0t

Alıntı yapılan: rota26 - 07 Eylül 2014, 21:53:44
kayıt olmaya çalıştım fkat ''bu mail adresi admin tarafından engellendi'' yazısı çıkıyo  ???
Tabi admin grid canavarlarını blacklist'e eklemiş. Biz diyoduk siteleri batıracaksınız diye. Bak adamlar önlem almışlar ve gridcileri tespit etmişler  -:)) -:))

voldemort

Alıntı yapılan: rota26 - 07 Eylül 2014, 21:53:44

Enteresan o zaman beni neden aldı siteye.İlk siteye üye oldum hemen grid tıkladım kazandım.belki bir daha kazanırsam beni de atar  :)

strenergy

Alıntı yapılan: HeadSh0t - 07 Eylül 2014, 22:46:20
Tabi admin grid canavarlarını blacklist'e eklemiş. Biz diyoduk siteleri batıracaksınız diye. Bak adamlar önlem almışlar ve gridcileri tespit etmişler  -:)) -:))

:)) :))
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

rota26

Alıntı yapılan: HeadSh0t - 07 Eylül 2014, 22:46:20

bugünler benim kabul günlerim herhalde yaw. bi buradan ban yemedim hayırlısı bkam  :D

ortak sen ne gülüyon karşı takımın elemanı  o  :PP

voldemort

............

rota26

tebrikler voldemort  :D

voldemort

Teşekkürler Rota  :)