Payeer Üyelik - Resimli anlatım

Başlatan ElisaMcCline, 29 Eylül 2014, 01:01:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dolunay6638

@cocoextra hocam dedıgınız gıbı edevlettende ikamet cıkartıp gönderdim gene onaylanmadı

cocoextra

@dolunay6638 benimki hemen  onaylanmıştı  bilemedimki   valla  ???

Celalcenk89

Arkadaşlar payeere para nasıl yatırabiliriz banka transferiyle siteden baktımda hangisi iban hangisi hangi banka çözemedim yardımcı olabilcek varsa çok sevinirim

smbllr424

Alıntı yapılan: tommy1663 - 13 Aralık 2016, 10:50:33
Hocam merhaba. Ben de getmyads'ten paramı payeer'e göndermek istiyorum da, sitede yeniyim pm atmayı çözemedim. Yardımcı olursan sevinirim.
ileti sayınız şuan 1 o sayı 5 oldugunda özel mesaj gönderebileceksiniz :)

getmyads35

Payeer sisteminde referans mantığında üye oalcak kişiye referans linkimizi gönderdikten sonra Referansların alt kısmında User From ve To alanları var buradan bişey yapmaya gerek var mı ? Ekte görüntüyü gönderiyorum.

bekirozturk

Ben kredi kartının yapışık halde geldiği kağidın adres olan yüzünü çekip gönderdim gün içinde onaylandı bi bankanın ismini görünce hemen onaylıyolar galiba :)

maximilyanus

beyler payeer e ehliyet ve doğalgaz faturası gönderdim onaylamak için yeterli mi ??
bir de kaç günde onaylanır?

serdar5418

Beyler paayer limitlerini yazabilecek var mı ben bulamadım

omerfa27

arkadaşlar payeer kart siparişi vermiştim 2 ay oldu destek ekip ile konuştum 8 hafta içinde gelmediyse yeni kart alın diyor bir öneriniz var mı ?
Ek:(parayı sordum cevap bekliyorum şimdi:)

poyage

Alıntı yapılan: maximilyanus - 06 Ocak 2017, 13:05:25
beyler payeer e ehliyet ve doğalgaz faturası gönderdim onaylamak için yeterli mi ??
bir de kaç günde onaylanır?

yeterli ama görünmeyen kısmı kalmasın faturada tam olarak görünsün