TrueAdProfits (SCAM)

Başlatan ptconur, 07 Ekim 2014, 01:09:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptconur

Arkadaşlar site henüz yeni açıldı belli bir süre pre-launch döneminden sonra bugün itibari ile reklam izleme olayına başlandı. Anladığım kadarıyla; reklam paketleri satın alınarak %150'ye kadar para kazanma olanağı sağlıyor. Minimum reklam paketi 20$ dan başlıyor. Ödeme işlemcisi olarak Solidtrustpay, Egopay, Perfectmoney, Payeer ve Bitcoin kullanıyor.

Listing ads kısmında çıkan reklamları izleyerek her bir reklam başına 1  Gold Surf kredisi kazanılıyor. Gold surf bölümünde yine reklam izleyerek 0.001$ dan 10$ a kadar kazanç sağlanabiliyor. Ayrıca günde sadece bir kez ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyun kısmı var. Gold Chase diye adlandırılan bu kısımda 0.01$ dan 99.99$ a kadar para kazanma olasılığı mevcut. Dediğim gibi bu kısımda ücretsiz olarak sadece 1 kez oynanabiliyor. Oyuna devam etmek isterseniz hesabınızdan 0.1$ düşüyor. Farklı bir sisteme benziyor. Sizlerin de yardımıyla konu tanıtımı güncellenecektir. Üye olmak isteyenler aşağıdaki linkten üye olabilirler. Herkese bol kazançlar dilerim.

rota26

+1

bende ek yapayım Listing ads den reklam izleyip nekadar gold surf kredisi alırsanız . o kadar goldsurf izleyebiliyorsunuz galiba.

6il9in

Onur;

Gold Chase oyununda $0.00 da var .. Tıkladım ve $0.00 kazanmışım  :))

Çok sayıda $0.00 vardı..  :D

ptconur

destek için teşekkürler arkadaşlar. Gold chase ile ilgili admin bir mail gönderdi hatayı düzelttiğini söylüyor. Geçici rahatsızlıktan dolayı özür diliyor :)
ben bugün tıkladım 0,02 dolar kazandım

dejavultraslan

+1 bol kazançlar...

ptconur

orcanto

Alıntı yapılan: ptconur - 08 Ekim 2014, 11:40:32
destek için teşekkürler arkadaşlar. Gold chase ile ilgili admin bir mail gönderdi hatayı düzelttiğini söylüyor. Geçici rahatsızlıktan dolayı özür diliyor :)
ben bugün tıkladım 0,02 dolar kazandım

Bende az once tıkladım 0.01$ kazandım ama genede cok sayida  0.00$ vardi bu arada reklamdan cikan surf kredilerindende harcadigimzda da para vermiyo

Asilay

dejavultraslan

yarım günde 0.08$ idare eder

dejavultraslan

paypalda gelmiş gözümüz aydın :D