JTN Panel Ödemeleri

Başlatan sicher, 09 Ekim 2014, 21:06:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sicher

hayırlı olsun @vedat61  darısı bize . @Elektronick paypal bugun gidiyor ya onlarda skrill pay ile ödeyecektir büyük ihtimal

Elektronick

İhşallah @sicher benim şahsen skrill hesabim yok seni takipte olacagım eger ödeme alırsan hesap açarım yoksa şuan birde skrill ile ugraşmayı düşünmüyorum :)

sicher

Alıntı yapılan: Elektronick - 06 Haziran 2016, 11:57:47
İhşallah @sicher benim şahsen skrill hesabim yok seni takipte olacagım eger ödeme alırsan hesap açarım yoksa şuan birde skrill ile ugraşmayı düşünmüyorum :)

Aynen bana hesap açtırdılar 1,5 ay oldu ses yok bklm öderlerse paylaşırım zati. Birde skrill de hesap onayı için 7-8 tl karttan cektirdik :)

Lucadris

acaba us paypalı açıp ödeme çekmeyi denesek mi jtn panelden ben tolokadan öyle çekeceğim

sicher

Alıntı yapılan: Lucadris - 21 Haziran 2016, 19:23:06
acaba us paypalı açıp ödeme çekmeyi denesek mi jtn panelden ben tolokadan öyle çekeceğim

Site skrillpay Ä yönlendiriyor ama yinede mesaj atmak lazım

sicher

Sonunda ödemeyi yolladılar :D

famila63

Lucadris

@sicher ne kadar sürede gönderdiler Skrile ödemeyi ve illa kart eklemek zorundamıyız?

sicher

Alıntı yapılan: Lucadris - 30 Eylül 2016, 17:05:27
@sicher ne kadar sürede gönderdiler Skrile ödemeyi ve illa kart eklemek zorundamıyız?

Tam hatırlamıyorum ama 1.5 ay yada 2.5 ay olması lazım eski yazısmalara bakıp ortalama süreyi hesaplayabilirsiniz. Skrill hesabı onaylamak için kart istio.