Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 15 Ocak 2012, 15:13:09
Ağaçlar ve üzümler tamam arkadaşlar ,tarlada ne varsa toplayın ,yeni görev 100 hasat :)
Ben gece gelmişim gelemiyorum :)
En son baktığınızda le lazımsa yazarsanız, gece 03:00 daki resetten sonra gelirim :)

ElisaMcCline

Hahahaha, Halise Hn, Oraya o kadar özenle sakladığım karpuzu nasıl buldunuz :D :D :D
Bütün yiyeceklerim sıfırlandı  :'(  :'(  :'(  :'(  :'( Ağlamak istiyoruuuuum :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Ocak 2012, 15:25:48
Alıntı yapılan: halise - 15 Ocak 2012, 15:13:09
Ağaçlar ve üzümler tamam arkadaşlar ,tarlada ne varsa toplayın ,yeni görev 100 hasat :)
Ben gece gelmişim gelemiyorum :)
En son baktığınızda le lazımsa yazarsanız, gece 03:00 daki resetten sonra gelirim :)
Gece üzümleri halletmişsiniz zaten hocam,buraya yazmamıştım ama hepinize malum olmuş sanırım ,burdan gelen çoğu arkadaş direk üzümlere dalmış :D
Sabah oyuna bakmadan buraya yazmıştım üzümler yetişmiştir diye meğer gece çoktan toplanmış :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Ocak 2012, 15:29:49
Hahahaha, Halise Hn, Oraya o kadar özenle sakladığım karpuzu nasıl buldunuz :D :D :D
Bütün yiyeceklerim sıfırlandı  :'(  :'(  :'(  :'(  :'( Ağlamak istiyoruuuuum :D
Nasıl yaani toplanmaması mı gerekiyordu ,hay allha ya :'(

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 15 Ocak 2012, 15:33:22

Ben yine de tebrik edeyim.. :D
Ağacın kenarından ancak dikkat edilirse ucu gözüküyor, üstüne önüne de bir dev gelmişti :D

Yeni yıl görevlerinde sizin de karşınıza çıkacak.. 300 karpuz topla görevini sakın yapmayın.. :D
Sorun var, herkes kaldı orada, bekliyoruz :D
Son açtıpınızdan sonra, o ana kadar yaptığınız herşey gidiyor, üstüne tüm yiyecekler de sıfırlanıyor :D
Düzelirse burada paylaşırız zaten.. ben de onu denemek için bıraktım. yiyecek zaten çok az kaldığında bir deniyorum hata geliyor mu diye :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Ocak 2012, 15:38:03
Alıntı yapılan: halise - 15 Ocak 2012, 15:33:22

Ben yine de tebrik edeyim.. :D
Ağacın kenarından ancak dikkat edilirse ucu gözüküyor, üstüne önüne de bir dev gelmişti :D

Yeni yıl görevlerinde sizin de karşınıza çıkacak.. 300 karpuz topla görevini sakın yapmayın.. :D
Sorun var, herkes kaldı orada, bekliyoruz :D
Son açtıpınızdan sonra, o ana kadar yaptığınız herşey gidiyor, üstüne tüm yiyecekler de sıfırlanıyor :D
Düzelirse burada paylaşırız zaten.. ben de onu denemek için bıraktım. yiyecek zaten çok az kaldığında bir deniyorum hata geliyor mu diye :D
Umuyorum ki yine yiyeceğiniz çok az kalmıştır ben kendi çapımda deneme yaparken  :D :D
Yeni yıl görevlerinde 100 karpuz görevim dn bitti ,300 gelmedi henüz,sizden gelen bilgilerle yaparız artık bir şeyler :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 15 Ocak 2012, 15:43:49
Umuyorum ki yine yiyeceğiniz çok az kalmıştır ben kendi çapımda deneme yaparken  :D :D
Yeni yıl görevlerinde 100 karpuz görevim dn bitti ,300 gelmedi henüz,sizden gelen bilgilerle yaparız artık bir şeyler :)

Az vardı yiyecek  evet, büyük bir kayıp değil :D
Burada paylaşırız zaten bir değişiklik olşursa ama aklınızda olsun 300 karpuz topla derse ekmeyin bile :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Ocak 2012, 15:47:45
Alıntı yapılan: halise - 15 Ocak 2012, 15:43:49

Az vardı yiyecek  evet, büyük bir kayıp değil :D
Burada paylaşırız zaten bir değişiklik olşursa ama aklınızda olsun 300 karpuz topla derse ekmeyin bile :D
Teselli için iyi bir gerekçe :D
Naapayım hocam ,gördüğünüz gibi bir kaçan bir de uçan kurtuluyor elimden ,siz böyle durumlarda yazın bence dokunmayın diye :D
Dev ,ağaç hakgetire yoksa  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 15 Ocak 2012, 16:10:54
Teselli için iyi bir gerekçe :D
Naapayım hocam ,gördüğünüz gibi bir kaçan bir de uçan kurtuluyor elimden ,siz böyle durumlarda yazın bence dokunmayın diye :D
Dev ,ağaç hakgetire yoksa  :D
Aslında var , lkonuda 1-2 gün bunu konuştuk ama sizin olmadığınız zamana denk geldi tabii ki.. boşverin..
Karpuz görünce kaçın siz komşularda falan da :D İlle de isteyen yazar zaten :D

ElisaMcCline

Bana gelecek arkadaşlar sebze varsa öncelik olarak sebze toplayabilirse sevinirim... Tarlalar yukarıda :)