Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Ocak 2012, 15:29:49
Hahahaha, Halise Hn, Oraya o kadar özenle sakladığım karpuzu nasıl buldunuz :D :D :D
Bütün yiyeceklerim sıfırlandı  :'(  :'(  :'(  :'(  :'( Ağlamak istiyoruuuuum :D

:D :D :D Hocam o kadar da saklamıştınız :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 15 Ocak 2012, 17:22:42
Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Ocak 2012, 15:29:49
Hahahaha, Halise Hn, Oraya o kadar özenle sakladığım karpuzu nasıl buldunuz :D :D :D
Bütün yiyeceklerim sıfırlandı  :'(  :'(  :'(  :'(  :'( Ağlamak istiyoruuuuum :D

:D :D :D Hocam o kadar da saklamıştınız :D :D

Walla yaa.... Korktum Halise Hn dan :D Nasıl buldu ama :D Uçan, kaçan, saklananan affetmiyor :D
Herşeyi anladım, tamam bir şekilde görünüyordu yoksa ben de tıklayıp deneyemem.. yani onu da anladım ama önüne dev gelmişti ben bile göremiyordum :D

AnilK

Halise Hn benim de köşedeki karpuzumu bulmuş ya, ama hemen sayfayı kapattım sıfırlanmadı yiyecekler :D

yingyang16

Alıntı yapılan: Anil - 15 Ocak 2012, 22:39:58
Halise Hn benim de köşedeki karpuzumu bulmuş ya, ama hemen sayfayı kapattım sıfırlanmadı yiyecekler :D

Hahaha  :) Geçmiş olsun :D

nouma26

Karpuzların üstünü örtmek de yetmiyor onlara üzüm süsü vermek lazım  :D

ElisaMcCline

Yaa tamam yeni geldi üzmeyelim Halise Hanımı, haberi yrni oldu olanlardan :D
Muhtemelen kendisinde bizim bir önceki 30 mu ne olan karpuz görevi var.. O yüzden ibizim için iyi olduğunu düşündüğünden topluyordur :)

Alıntı yapılan: nouma26 - 15 Ocak 2012, 23:04:39
Karpuzların üstünü örtmek de yetmiyor onlara üzüm süsü vermek lazım  :D

Satacaksın nouma başka yolu yok.... Beni de yingyang hocam uyarmıştı :D
Denemelik bıraktım 1 tane işte op da saklambaç oynayan. Halbuki 3dk da büyüyor... onu da göndermek, denemek için 3dk da yeniden büyütsek de olur, nedir ki :D

halisekarakaya

Evet Anıl ya ,hatırlıyorum o tarlayı ,hatta neden burda bir tane diye düşünmüştüm.Ama tamamen hasata odaklı çalıştığım için ve konuyu da bilmediğim için öyle olmuş :D
Kimsenin karpuzuna dokunmayacağıma dair izci sözü veriyorum :D :D :D

bilalyuzugullu

evet efendim krallığımızda aşk ve nefret, sevgi ve şiddet biraraya geldi   :D :D :D  naapalım görev    ;D

kızgın arkadaşları troller, sevgi pıtırcıklarınıda unicornlar bekliyor; ilgi ve bilgilerinize sunulur   ;)

ElisaMcCline

Önce Bilal, sonra Anıl peşpeşe şato isteğine onay verdim..

Her ikinizde de görünüyor muyum arkadaşlar ? ?? ???