Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 25 Aralık 2011, 01:54:56
Benim krallıkta kraliçe  unicorn' u gıdıklarmısınız :D :D :D  75 adet  ;D
Gıdıklama işi tamam.... 5x :D

Alıntı yapılan: halise - 25 Aralık 2011, 02:05:15
Fasülye sırığını hallettim arkadaşlar,şimdi karpuz topmamız lazım  :)

Tarlanızdan 5 karpuz topladım yoktunuz... hakkınızı helal edin :D

ElisaMcCline

Eveet, krallığıma gelen olursa..
- Toplanacak 30 fasulye :)
- Ölmeyecek kadar vurulacak 10 Trol
- 17 şaplaklık canı kalmış Kral Trol ümüz var.. seçin beğenin :D

Şimdiden teşekkürler :D

ElisaMcCline

Düzeltme:
Kral trol paket oldu OK kalanlar:

- Toplanacak 30 fasulye :)
- Ölmeyecek kadar vurulacak 10 8 Trol

Şimdiden teşekkürler :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 25 Aralık 2011, 03:30:30
Alıntı yapılan: halise - 25 Aralık 2011, 02:05:15
Fasülye sırığını hallettim arkadaşlar,şimdi karpuz topmamız lazım  :)

Tarlanızdan 5 karpuz topladım yoktunuz... hakkınızı helal edin :D

Ne demek hocam,tarla sizin :D
Teşekkürler ayrıca ;D

halisekarakaya

Benim durum şöyle arkadaşlar 8)
Üzümlerin toplanması gerek,bir miktar ağaç kesilmesi lazım,ayrıca hiç altınım kalmadı ,tahsilat yapmayalı uzun zaman oldu ;D ;D ;D

ElisaMcCline

Hmm altın dediniz de....
Oyunda hatalar var... .Bana 2 tane gençli,k pınarı aldırdsı, tanesi 10.000 altından... Halbuki bildiğimiz 900$ lık kuyuymuş..
Yanda küçük resimde kuyu resmi var ama genel o tarz çeylere verilen ortak resim gibi.... Yazıda gençlik pınarı yazıyordu
Alınca ben de göçtüm :D

Yarı fitatına satarım.. Hadee, gençlik pınarı  var, ilk sahibinden, az kullanılmış :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Aralık 2011, 00:30:42
Hmm altın dediniz de....
Oyunda hatalar var... .Bana 2 tane gençli,k pınarı aldırdsı, tanesi 10.000 altından... Halbuki bildiğimiz 900$ lık kuyuymuş..
Yanda küçük resimde kuyu resmi var ama genel o tarz çeylere verilen ortak resim gibi.... Yazıda gençlik pınarı yazıyordu
Alınca ben de göçtüm :D

Yarı fitatına satarım.. Hadee, gençlik pınarı  var, ilk sahibinden, az kullanılmış :D
Benim de ilgimi çeken şuydu ki ;evlendirme sarayı almam lazımdı ,5000 altın  olduğunu biliyor ve altın biriktiyordum( fakir ama gururlu genç gibi oldu bu anlatım da ya :D :D :D).tam altınları denkleştirip almak üzereyken alamazsın altının yetersiz dedi,o anki satış fiyatı tam olarak 50 000 altındı.Alla alla dedim fiyat buydu da ben mi yanlış gördüm falan derken bir kaç gün sonra tekrar 5000 altın olduğunu görünce neyse parası bastırdım aldım :D :D :D

Sizin durum da şöyle olmuş olabilir ,malum tüm forum ordayız.ellerinde kalmamıştır,gençlik pınarı yerine kuyuyu yollamışlardır.Fonksiyon bakımdan sorun yoksa yani gençleşiyorsanız gerrçekten ben alabilirim :D :D :DKuyunun görüntüsü hiç önemli değil ;D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 26 Aralık 2011, 00:47:38
Benim de ilgimi çeken şuydu ki ;evlendirme sarayı almam lazımdı ,5000 altın  olduğunu biliyor ve altın biriktiyordum( fakir ama gururlu genç gibi oldu bu anlatım da ya :D :D :D).tam altınları denkleştirip almak üzereyken alamazsın altının yetersiz dedi,o anki satış fiyatı tam olarak 50 000 altındı.Alla alla dedim fiyat buydu da ben mi yanlış gördüm falan derken bir kaç gün sonra tekrar 5000 altın olduğunu görünce neyse parası bastırdım aldım :D :D :D

Sizin durum da şöyle olmuş olabilir ,malum tüm forum ordayız.ellerinde kalmamıştır,gençlik pınarı yerine kuyuyu yollamışlardır.Fonksiyon bakımdan sorun yoksa yani gençleşiyorsanız gerrçekten ben alabilirim :D :D :DKuyunun görüntüsü hiç önemli değil ;D

Daha yeni aldım hiç denemedim :D Bakalım çalışıyorsa hediye bile ederim :D
Nedir ki 10.000 altın... Bendeki evlendirme sarayı 2dk da bir 383 altın basıyor (oyunda bile bu sektörü keşfertmişler :D )
26 Enerjiye bakar gerisi :D

Yaa 1 tane alsam acımayacağım da.. 2 tane birden YUH dedim :D
Adam elimizde bu var, uygun mu diye bir sorar :D

FilmsizKalma

bende tututrdum yolunu her 40 lık enerjim bitmesine bi 40 lık daha geliyor yerine :D +1 elmas da cabası :D:D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 26 Aralık 2011, 01:17:29
bende tututrdum yolunu her 40 lık enerjim bitmesine bi 40 lık daha geliyor yerine :D +1 elmas da cabası :D:D

Yahu iyi güzel de, giderek zorlaşıyor.. ilerde yetmeyecek :)
bir de gel de iki fasulye topla, yazıyoruz yazıyoruz gelen giden yok :)