Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Evet hocam giderek zorlaşıyor  :D Bugün geldim gittim pc ye balerin pabucu ve pasta arıyorum :D Bugünkü enerjilerimin hepsini  yedim ;D

Sonuç: 1/5 balerin pabucu yani gün boyu 1 tanecik balerin pabucu bulabildim :P

3/5 pasta  :-\ 2 tane  daha bulmam gerekiyor :D

5/5 kask  8)

Kraliçe Unicorn bölümünü bu sebeblerden dolayı geçemiyorum :'(

Edit:

Krallığımı ziyaret edecek olan arkadaşlar benim küçük ağaçlara  1 ' er kez vurup bırakırsanız sevinirim ;D  20  ağaç yok etmem gerekiyor :D

ElisaMcCline

Eee, iyice sapıtmaya başladık :D

100 adet karpuz toplanacak arkadaşlar.. bir el atıverin :)

AnilK

Bana gelecek olanlar ağaçları yok etmeyecek kadar vursunlar lütfen :)

FilmsizKalma

dük ile erken mi tanıştım neee eee 2 kişi çalışıyor benim krallıkta 2 erkek olunca işler çabuk ilerleri dükcan da rahmetli oldu

halisekarakaya

Evet arkadaşlar,bugünki görevimiz şöyle 8)
Bolcana trol ve dev yok etmemiz lazım :D :D :D
Son darbeyi kimin vurduğunun önemi yoksa yok edene kadar vurun bence :D :D :D

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Aralık 2011, 07:06:41
Eee, iyice sapıtmaya başladık :D

100 adet karpuz toplanacak arkadaşlar.. bir el atıverin :)

hocam 500 altın 100 xp 1 yeni yıl ağacı veriyor :) ben bitirdim

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 26 Aralık 2011, 12:49:54
dük ile erken mi tanıştım neee eee 2 kişi çalışıyor benim krallıkta 2 erkek olunca işler çabuk ilerleri dükcan da rahmetli oldu

Yaa bırak bu işleri filmsizkalma, iki erkek diye yutturmaya çalışma şimdi bize :D :D :D

Yaa unicorn u olan tanıdık var mı, ekleyeyim arkadaş olarak... Hadi bana besle dedi, verdi unicornları besledik,
de arkadaşının 5 unicorn unu da besle diyor :D Nerden bulucaz unicorn lu arkadaş :D

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Aralık 2011, 16:30:59

Yaa unicorn u olan tanıdık var mı, ekleyeyim arkadaş olarak... Hadi bana besle dedi, verdi unicornları besledik,
de arkadaşının 5 unicorn unu da besle diyor :D Nerden bulucaz unicorn lu arkadaş :D

Bende unicorn var hocam artık sabaha  :D Hıım birilerini önermiştim size o arkadaşımda da var  ;) Olmadı 1 kişi daha unicornlu ekleriz ;D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 26 Aralık 2011, 16:48:25

Bende unicorn var hocam artık sabaha  :D Hıım birilerini önermiştim size o arkadaşımda da var  ;) Olmadı 1 kişi daha unicornlu ekleriz ;D
Gece, işlerine yarasın diye yapmışım birşeyler girip yardım mahiyetinde, demekki gün sonunu beklemek lazım..
Bu manyakların ne isteyeceği belli değil.. Kral ve prenses kısmısı da çok şımarık oluyor :D iste isteyebildiğin kadar :D Nasıl olsa yapıyoruz :D
Sabah görev geldi 20 tane buğday hasat et diye sanki 3 dk da büyüyor... 24 saat bekle şimdi :D.
Bir de bismillah, daha yeni 100 karpuz demiştin... 30 fasulye vardı hemen önce..
Silo tüccarı olacağım yakında :D

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 26 Aralık 2011, 12:49:54

Yaa bırak bu işleri filmsizkalma, iki erkek diye yutturmaya çalışma şimdi bize :D :D :D

hocam valla fark etmişssinizdir koşturarak gidiyorum :) diyorumya 2 erkek :):) gerçi biri biraz kırıtık ama olacak o kadar :)
unicorn buluruz hocam ya  admine bi telefon ederiz şimdi