Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 26 Aralık 2011, 21:32:58
hocam valla fark etmişssinizdir koşturarak gidiyorum :) diyorumya 2 erkek :):) gerçi biri biraz kırıtık ama olacak o kadar :)
unicorn buluruz hocam ya  admine bi telefon ederiz şimdi
Gece 03:00 dan sonra ben de buluyorum yaw.. geçeyim bitsin dedim.. beklemek istemiyor insan :)
Evet kooşturuyorsun :D

yingyang16

Benim krallığımdaki troller kayıp  ??? Kim götürdü bunları yahuu  :D 10.trolü yok etmem gerekiyor krallığıma bakıyorum trol bulamıyorum :D

Online birileri bakıversin krallığımda trol görebilecekmisiniz merak ettim :D :D

nouma26

Alıntı yapılan: yingyang16 - 27 Aralık 2011, 02:30:18
Benim krallığımdaki troller kayıp  ??? Kim götürdü bunları yahuu  :D 10.trolü yok etmem gerekiyor krallığıma bakıyorum trol bulamıyorum :D

Online birileri bakıversin krallığımda trol görebilecekmisiniz merak ettim :D :D

Sol köşede tek sopalık canı kalmış bir gariban var hocam :)

yingyang16

Alıntı yapılan: nouma26 - 27 Aralık 2011, 02:45:45

Sol köşede tek sopalık canı kalmış bir gariban var hocam :)

ok.teşekkürler :)

ElisaMcCline

Baktınız mı hocam... ben ancak gelebildim.... Lazım birşey var mı..? Trollerin durumu nedir ? :)

yingyang16

Krallığımda fasulyelerin toplanması lazım arkadaşlar  :D

AnilK

ElisaMcCline

Arkadaşlar ekranın solunda 75 kere sevilecek bir Pembe Unicorn var... Yardımcı olursanız sevinirim :)
mevcut durum : 30/75

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 27 Aralık 2011, 18:24:44
Arkadaşlar ekranın solunda 75 kere sevilecek bir Pembe Unicorn var... Yardımcı olursanız sevinirim :)
ben 5 kere okşadım hocam

nouma26

Alıntı yapılan: elisamccline - 27 Aralık 2011, 18:24:44

Kraliçe çok zülum görmüş galiba,sevgiye baya açmış  :D.

Bi 5 de ben sevdim  :)