Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Eywallah sağolun arkadaşlar.. bakayım da yemeğe kaçayım .... :)
Bu arada size birşey lazım değil mi.. geliyorum ben hergün ziyarete her şartta. Bari lazım olanları yazın da işe yarar birşeyler yapalım :)

ElisaMcCline

Yeni görev, tam yaratık katliamı :D

8 cincüce
7 trol
7 dev

Sopaları alıp gelin, ölmeyecek kadar vurursanız çok sevinirim :D

universitely76

Şu sıra imzasız'ım...

yingyang16

Krallığımı ziyaret edenlere karpuz ve çilekler benden   :D :D 100 adet karpuz ,30 adet de çilek toplanması gerekiyormuş arkadaşlar ;D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 28 Aralık 2011, 01:49:11
geleyim mi :)

Altınlara dalarım ama :D :D

Ehehe, istediğin altın olsun, gel kraliyet hazinesini al, ortak yatırım yaparız :D
Var mı Altın ödeme kabul eden PTC sitesi :D :D :D Dalalım hemen :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 28 Aralık 2011, 02:43:14
Krallığımı ziyaret edenlere karpuz ve çilekler benden   :D :D 100 adet karpuz ,30 adet de çilek toplanması gerekiyormuş arkadaşlar ;D
Kıraliyet mi manav mı belli değil yahu :D

nouma26

Alıntı yapılan: elisamccline - 28 Aralık 2011, 02:45:17
Alıntı yapılan: yingyang16 - 28 Aralık 2011, 02:43:14
Kıraliyet mi manav mı belli değil yahu :D

Al benden de o kadar.Fasulyeleri saldım toprağa.8saat sonra hasata beklerim arkadaşlar  :D

yingyang16

Çilekleri  gece gelen konuklar  bitirdi  ;D  100 adet karpuz toplamanızı rica ediyorum ;D

;D

universitely76

Alıntı yapılan: yingyang16 - 28 Aralık 2011, 04:32:04
Çilekleri  gece gelen konuklar  bitirdi  ;D  100 adet karpuz toplamanızı rica ediyorum ;D
5 enerji gücü kadar topladım karpuzları, sizin krallıktan çıkıp Nouma'ya geçince arkadan "daha karpuzz kesecektikkk" sesi işittim, bana mıydı :D :D

Alıntı yapılan: nouma26 - 28 Aralık 2011, 03:10:14
Fasulyeleri saldım toprağa.8saat sonra hasata beklerim arkadaşlar  :D

Abi fasülyelerin geç hasat ediliyo, bir tane 5'lik hasat ettim geri kalan enerjiyle trollerine 2 şer şaplak attım :)

Alıntı yapılan: elisamccline - 28 Aralık 2011, 02:43:57Ehehe, istediğin altın olsun, gel kraliyet hazinesini al, ortak yatırım yaparız :D
Var mı Altın ödeme kabul eden PTC sitesi :D :D :D Dalalım hemen :D

:D :D olur :D
Şu sıra imzasız'ım...