Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 29 Aralık 2011, 05:02:20
Alıntı yapılan: halise - 28 Aralık 2011, 23:45:27
Troller tamam arkadaşlar,uğradığınızda kafanıza göre takılın :D 8) :-[
Ne bileyim karpuz falan toplayın ,ağaç kesin,altın toplayın :D :D :D
Çok teşekkürler ;D
3 Karpuz 1 taş 1 ağaç, ortaya karışık :)

Süper olmuş,çok teşekkürler :D
Bu gün ben de çok karışıktım  hiç girmedim oyuna ,daha yeni başladım ,kürek mahkumundan beter çalıştırıyor bu kral bizi,evlenmek üzere olan bir insanbu kadar çalıştırılır mı bilemedim :D :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 29 Aralık 2011, 19:34:58
Bu gün ben de çok karışıktım  hiç girmedim oyuna ,daha yeni başladım ,kürek mahkumundan beter çalıştırıyor bu kral bizi,evlenmek üzere olan bir insanbu kadar çalıştırılır mı bilemedim :D :D :D

Eeee, gelin hn, öyle çok söylenmez gelin kısmısı.... :D
ehehe, aslında kurgu olarak, bayan kullanıcılara da Kral değil de Kraliçeyle, daha doğrusu KAYNANA  ile yola devam ettirmeleri lazım :D
Görevler tam da geline eziyet eden kaynana ve/veya damadı içgüvey olarak alacak Kayınpeder formunda :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 29 Aralık 2011, 19:53:27
Alıntı yapılan: halise - 29 Aralık 2011, 19:34:58

Eeee, gelin hn, öyle çok söylenmez gelin kısmısı.... :D
ehehe, aslında kurgu olarak, bayan kullanıcılara da Kral değil de Kraliçeyle, daha doğrusu KAYNANA  ile yola devam ettirmeleri lazım :D
Görevler tam da geline eziyet eden kaynana ve/veya damadı içgüvey olarak alacak Kayınpeder formunda :D
Hayatın acı ve dahi acımasız gerçekleri oyunda bile gerçerli diyorsunuz yaani :D
Naapalım o zaman hoca sözü dinleyelim ve sızlanmadan çalışmaya devam edelim :D :D
Ne de olsa sevlmeye ihtiyacı olan troller tarafından tırsıtılmış 4 tane unicorn ve biçilmeyi bekleyen 15 adet çim var :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 29 Aralık 2011, 23:36:01
Hayatın acı ve dahi acımasız gerçekleri oyunda bile gerçerli diyorsunuz yaani :D
Naapalım o zaman hoca sözü dinleyelim ve sızlanmadan çalışmaya devam edelim :D :D
Ne de olsa sevlmeye ihtiyacı olan troller tarafından tırsıtılmış 4 tane unicorn ve biçilmeyi bekleyen 15 adet çim var :D :D
Çimlerin 5 tanesişne ben talibim ama gece 3 ten soınra gelebiliyorum...
Kayınpeder Kral bey taleplerde sınır tanımıyor... Git arkadaşının 30 ağacını ve 25 çimini kes diyor :D
Bir önceki çakışan 2 görevde, aynı anda 10+5 bira istemişti.. onları hızlı içti heralde, sadece kendisi için değil, eş dost için de istemeye başladı :D

ElisaMcCline

@filmsizkalma: Kraliçe unicorn yoktu, yarım bir meşe gördüm onu hallettim ;)
@halise Hn: Çimenler tamamdır :)

Evet başka kime ne lazım ? :)

yingyang16

Benim krallıkta altın toplamaya devam arkadaşlar ;)

ElisaMcCline

Bana da hasat lazım :D iyi kötü ne bulursanız :D
Ne bulursanız toplayın götürün :D

halisekarakaya

Benim krallıkta 16 tane kesilmeyi bekleyen ağaç,5 tane de sevgiye muhtaç unicorn var arkadaşlar :D
Bi de nakit sıkıntısı yaşıyorum çok feci bir şekilde ;D ;D ;D

universitely76

Alıntı yapılan: halise - 30 Aralık 2011, 15:38:30
Benim krallıkta 16 tane kesilmeyi bekleyen ağaç,5 tane de sevgiye muhtaç unicorn var arkadaşlar :D
Bi de nakit sıkıntısı yaşıyorum çok feci bir şekilde ;D ;D ;D

Şu oyunu sırf Halise ablayı foruma getirmenin tek yolu olduğu için seviyorum ya :D
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 30 Aralık 2011, 16:44:50
Şu oyunu sırf Halise ablayı foruma getirmenin tek yolu olduğu için seviyorum ya :D

Forumda herkes için birşeylerler olabilir gelecekte ;)
İlk planlarda yemek tarifi konuları bile vardı düşüncelerimizde.... Bir süre sonra,,,, neden olmasın ? ;)