Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 02 Ocak 2012, 01:08:28
Hocam bende aynı durumdayım tek görevim var oda hasat 24 saatin bitmesini bekliyorum :D Bende ağaç kesebilirsiniz  ;D bende şuan taş ,ağaç kesiyorum bol bol  ;D arkalardan olursa sevinirim :)

Tamamdır hocam ;)
2 ağaca bölüştürdüm :)

halisekarakaya

Yettim arkadaşlar :D
Elimde olmayan nedenlerden dolayı tatilde magic land e uğrayamadım  8)
Sabah 8:00 itibariyle mesaiye başladım :D :D
Yingyang hocam;sizin kralıığınzda 2 lik ağaç bulamadım bir tane 4 lük tamam ;)Bir tane de 1/4
;D
Elisamccline hocam;sizde hasat olayına giriştim başka bir bilgi yazmamışsınız  :)
Diğer magic land oynayan arkadaşlar için de güncel bilgi bulamadığım için doğaçlama çalıştım :D :D

Bendeki durumsa şu şekilde 8)
100 tane karpuz toplamam lazım ki çok can sıkıcı bir durum.100 karpuzu nereye ekicem  hiç bir fikrim yok ::) :-[
En iyi tarafı 3 dakikada yetişiyor olması :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 02 Ocak 2012, 21:39:48
Yettim arkadaşlar :D
Elimde olmayan nedenlerden dolayı tatilde magic land e uğrayamadım  8)
Sabah 8:00 itibariyle mesaiye başladım :D :D
Yingyang hocam;sizin kralıığınzda 2 lik ağaç bulamadım bir tane 4 lük tamam ;)Bir tane de 1/4
;D
Elisamccline hocam;sizde hasat olayına giriştim başka bir bilgi yazmamışsınız  :)
Diğer magic land oynayan arkadaşlar için de güncel bilgi bulamadığım için doğaçlama çalıştım :D :D

Bendeki durumsa şu şekilde 8)
100 tane karpuz toplamam lazım ki çok can sıkıcı bir durum.100 karpuzu nereye ekicem  hiç bir fikrim yok ::) :-[
En iyi tarafı 3 dakikada yetişiyor olması :D :D
Ben de vakit öldürüyorum dağa taşa vurarak iyi olmuş teşekkürler :) görevler hep beklemelik.. yapacak birşey yok :)
Karpuzlar bir şekilde büyüyor, dert olmuyor, yer bulunuyor :D
Bugün gelirim daha geç saatlerde, hem de biraz ekmiş olursunuz, gece 3 ten sonra da devam.. bu ara karpuz tarlasına dalmak moda :)

ElisaMcCline

Sonunda bekleme dönemim kısmen bitti.. Action zamanı :D
Solda yukarıda yavru bir ejderha var sislerin arasında...
sevgiye muhtaçmış, sevilmesi isteniyor. Krallığa gelen olursa sevmeden geçmeyin, yazıktır :D 90 adet sevgi gösterisi beni aşar :D

yingyang16

Arkadaşlar krallığımdan bol bol altın toplayabilirsiniz :D 25.000 altın toplamam lazım :D

yingyang16

Güncel görev yavru ejderha Ash 'ın sevilmesi lazımmış  :D  sevmek için tıklarsanız sevinirim arkadaşlar ;)

halisekarakaya

Ağaç ve çim olayımız var arkadaşlar ,uğrarsanız acımayın derim şahsen :D

yingyang16

Alıntı yapılan: halise - 04 Ocak 2012, 01:22:43

Ağaçlar tamam  ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 04 Ocak 2012, 01:22:43
Çimler de benden :)

ElisaMcCline

Ehehe, Halise Hn ın yeni konuğu gelmiş, Dük Wilhelm :D Ama ota kullandık bugünki şaplakları :D