Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 22 Ocak 2012, 23:00:30
Selçuk ,olmadı şimdi bu valla :'( :'( :'(
Bir tek bu gün uğramadım sana arada hemen kaynattın beni de :'( :'( :'(
Hatta dün şatonun arkaların biçme ve baltalama çalışması yapmıştım ,isteğin üzerine ,madem öyle diyorsun bir daha gelmem olur biter :'( :'( :'(

Hocam sizde değil Universitely de sorun.. :D
Şöyle ki ;
Siz isterseniz 6 ay boyunca ziyaret edin... Kullanıcı hangi gün hesabına girip baktıysa, sadece son ziyareti görebiliyor :D
E o son ziyarete de siz gelmemişsizin. ahahahaha :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 22 Ocak 2012, 23:03:03
Bir tek bu gün uğramadım sana arada hemen kaynattın beni de :'( :'( :'(
Hatta dün şatonun arkaların biçme ve baltalama çalışması yapmıştım ,isteğin üzerine ,madem öyle diyorsun bir daha gelmem olur biter :'( :'( :'(

Hocam sizde değil Universitely de sorun.. :D
Şöyle ki ;
Siz isterseniz 6 ay boyunca ziyaret edin... Kullanıcı hangi gün hesabına girip baktıysa, sadece son ziyareti görebiliyor :D
E o son ziyarete de siz gelmemişsizin. ahahahaha :D

Asi gençlik işte hocam,yapçak bir şey yok ,arkadaşa bi de her gün enerji yolluyoruz,gel de başa kalkma :D :D :D

bilalyuzugullu

benim cin cüceler ellerinizden öpmek için sıraya girmişler  ;D  abilerine ablalarına duyrulur  :D :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 22 Ocak 2012, 23:13:10
benim cin cüceler ellerinizden öpmek için sıraya girmişler  ;D  abilerine ablalarına duyrulur  :D :D :D

Dev,trol, Cincüce avı, altın toplama, ekin biçme, Unicorn sevgi gösterisi ve barbar bonen ve Dük Wilhelm şaplaklama hizmetimiz gece 03:00 itibariyle hizmete girecektir..
Duyurulur :D

universitely76

Ablam kusuruma bakma birden celalleniverdim işte  :( :D

Bugün girdim oyuna bir Elisa hoca bir de Bilal abiyi görünce diğer günleri unutarak yazıverdim :)

Alıntı yapılan: elisamccline - 22 Ocak 2012, 22:51:11Çocuk oyunu oynamaz delikanlı adam ayaklarında, ben oynamıyorum ama yardıma geleyim bari dediğin için, kimsae gelmiyor tabii ki :D :D :D
Hocam aslında yine sizler kadar giremem de, sizlere yardıma gelmişken boş durmayayım diye sarıldım birazcık oyuna ama enerji sıkıntısından krallıkta sıkışınca buradan yardım feryatları basayım dedim :)
Şu sıra imzasız'ım...

halisekarakaya

Öptürdüm ellerimden berhudar olsunlar :D :D :D

yingyang16

Alıntı yapılan: universitely76 - 22 Ocak 2012, 21:46:10
Yahu ben uğradığımda kimseye ayrıcalık yapmayıp herkesin krallığına uğruyorum ancak benim krallığa Elisa hoca ve Bilal abiden başka bir Allah'ın kulu niçin uğramıyor  :( yolumda sapa değilki diyeyim ondan gelmiyorlar :D

Uğrayanlar arakadaşlar, ağaç-altın-çim-kaya-trol ne bulursanız istediğiniz gibi davranın :)

Forumda her gece soruyoruz yahuu ne lazım diye  ;D

Yazan arkadaşların hemen ziyaretine gidiyorum yazmayanları sonraya bırakıyorum ,belki görev falan gelir diye o yüzden kalıyor demekki ama arasıra  da olsa uğruyorum krallığına  ;D Hiç uğramamazlık yapmıyorum :D

yingyang16

Eeee bugün kimlere ne lazım görelim lütfen :D

Yingyang hesabımda karpuz toplamaya devam :D

Diğerinde sadece XP :D

yingyang16

2 cincüceye 2 şer vuruş ve Dük Wilhelm 'a 1 vuruş tamamdır :D

Edit...

x2 hesapla Dük Wilhelm 'a 5 vuruş tamamdır :D

ElisaMcCline

Birkaç yazan var hocam bu sayfa zaten bugünün :)
Banada sadece XP lazım.. gelin talan edin.. :)

Bu arada Epica Bir geldi kayboldu.. Katılmıyor galiba artık pek.. Bari istek yazmaya gelseydi de ne yapacağız diye bakınmasaydık bütün kırallığa :)