Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 25 Ocak 2012, 04:46:56
gönderin de benim çilekler oldu hasat edilmeyi bekliyorlar :D 25 çilek toplanması lazım  :D

Ben size zaten gelmişim hocam :(

halisekarakaya

Arkadaşlar ,bana uğradığınızda devler ve trollere dalarsanız tam süper olacak,teşekkürler :)

Bu arada  bu geceden itibaren bir süre yokum ,oyunu emin ellere emanet edicem yine.O bakımdan ortaya karışık durumları olcak ziyeretlerde ya da facebooktan mesajla istekleriniz yazabilirseniz isteklerinize göre ziyaretler yapılır ,daha iyi olur ;D
Ya da ay bilemedim şimdi ,neyse bakarız bir çaresine :D :D :D

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: halise - 25 Ocak 2012, 11:42:29
Arkadaşlar ,bana uğradığınızda devler ve trollere dalarsanız tam süper olacak,teşekkürler :)

Bu arada  bu geceden itibaren bir süre yokum ,oyunu emin ellere emanet edicem yine.O bakımdan ortaya karışık durumları olcak ziyeretlerde ya da facebooktan mesajla istekleriniz yazabilirseniz isteklerinize göre ziyaretler yapılır ,daha iyi olur ;D

bence sen bi çaresine bakma işine bak  ;D  geldiğinde iletiriz taleplerimizi fazla mesai yapar halledersin artık  :D :D :D

FilmsizKalma

Arada bir enerji ihtiyacınız olursa Fullemenin yolunu anlatayım :)

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 25 Ocak 2012, 12:56:14

olmazmııı   :D  kimin yokki  ;D ben bir yumurtayı sütle çırpıp içine bal karıştırıyorum +10 enerji veriyorlar  :D :D :D

seninki nası bi yöntem  ???  tam fullüyorsa anlat tabii  ;)

ElisaMcCline

Yaa girmeyin, sokmayın şu cheat olayını işin içine... tadı tuzu kalmaz ki.. Manyak gibi sürekli başında da durulmaz ki bilgisayarın, fulleyip fulleyip :)

ElisaMcCline

bence de, siz işlerinizi halledin. :)
Zaten biz kalabalığız, siz emanet ettiğini kişiye söyleyin de o bize ne istiyorsa yazsın face den ;)

halisekarakaya

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 25 Ocak 2012, 12:36:24

bence sen bi çaresine bakma işine bak  ;D  geldiğinde iletiriz taleplerimizi fazla mesai yapar halledersin artık  :D :D  :D
Alıntı yapılan: elisamccline - 25 Ocak 2012, 13:17:23

bence de, siz işlerinizi halledin. :)
Zaten biz kalabalığız, siz emanet ettiğini kişiye söyleyin de o bize ne istiyorsa yazsın face den ;)

Oldu o zaman ben işlerime bakayım,kurmaylarım da buraya baksın ,ben yaptım organizasyonu ,sorun yok :D

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 25 Ocak 2012, 13:14:02
Yaa girmeyin, sokmayın şu cheat olayını işin içine... tadı tuzu kalmaz ki.. Manyak gibi sürekli başında da durulmaz ki bilgisayarın, fulleyip fulleyip :)

Bilal hocam elisamccline bak yazısının içinde vermiş kopyayı :)

Ayrıca elisa hocam ben başladığımda siz baya ilerde idiniz koştura koştura nasıl geldim sanıyorsunuz yaklaşmıştımki yılbaşından sonra bıraktım

halisekarakaya

Devler ve troller tamamdır arkadaşlar,teşekkürler ;D