Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Ocak 2012, 15:14:50
Alıntı yapılan: Anil - 26 Ocak 2012, 12:37:25
Oyunun Türkçeleştirmesi çok kötü. Görevlerde falan hep hatalar oluyor, bir el atılması lazım.

Ayrıca merak ettim şu hile olayını ne yapayım, isteyen kullanmasın zorla mı kullandırıyoruz :D

Dün sabaha karşı enerji birikmesini beklerken biraz baktım. milyon tane farklı metod var.
Kaç enerji istediğini verdiği alana yaz gönder :(
Herhalde öyle birşey yaptığım gün oyun benim için biter.
Bak google da görürsün zaten.
hehe ben araştırmıştımda o programı indiremiyorsunuz en azından çalışanı inenlerde çalışmıyor..cheat ile halletmek lazım en kolay ve garanti yolu

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 26 Ocak 2012, 15:16:38
hehe ben araştırmıştımda o programı indiremiyorsunuz en azından çalışanı inenlerde çalışmıyor..cheat ile halletmek lazım en kolay ve garanti yolu

Bilemem, adamlar videolarını yayınlamışlar. Ben gördüklerim üzerinden genel cheating konusuna söyleniyorum zaten :)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Ocak 2012, 15:25:10
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 26 Ocak 2012, 15:16:38

Bilemem, adamlar videolarını yayınlamışlar. Ben gördüklerim üzerinden genel cheating konusuna söyleniyorum zaten :)

benim cheatten kastım cheat engine:)

yingyang16

Oyunun kurallarını bozmayalım arkadaşlar :D hile ile xp atladıktan sonra oyunun ne anlamı kalır ki :'(

Aile tatili bölüm V de hata var yahuu kandırık yapıyor :'(

10 köy evin olsun   diyor meğer villaymış >:(

Güncel görev eğer hala krallığıma gelmeyen varsa ricam villalardan  25 altın topla görevi var  ;D (kendisi köy evi diyor kanmayın  :D )

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 26 Ocak 2012, 16:24:36
Oyunun kurallarını bozmayalım arkadaşlar :D hile ile xp atladıktan sonra oyunun ne anlamı kalır ki :'(

Hocasm yazmıştım 1 önceki sayfada :D
http://www.gelirkapisi.com/geyik-bolumu/face-de-magic-land-oynayanlar-buraya-!!!-%29/msg14469/#msg14469

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Ocak 2012, 16:28:16

Hocasm yazmıştım 1 önceki sayfada :D
http://www.gelirkapisi.com/geyik-bolumu/face-de-magic-land-oynayanlar-buraya-!!!-%29/msg14469/#msg14469

Yazdığınızı görmemişim :'(  köy evi aldığım paraya acımıyorum da kurarken harcadığım odunlara acıyorum :'(

ElisaMcCline

Son durumum...
7 Trol - 7 dev ve ekinler var arkadaşlar... Gelecek olan varsa bilgi :D

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Ocak 2012, 18:07:02
Son durumum...
7 Trol - 7 dev ve ekinler var arkadaşlar... Gelecek olan varsa bilgi :D
geliyorum hocam :)

ancak benim face den istek yollama sorunum hala devam ediyor, tarayıcının tüm geçmişizi, geleceğini, çerezini çitosunu sildim ama hala aynı  :-X en sinir bozucu olan da onu bir kere açınca kapatmaya çalışsan bile gitmiyor o küçük face penceresi, oyunu kapatııp açman gerekiyor  :'(
Şu sıra imzasız'ım...

universitely76

Güncel görev eğer hala krallığıma gelmeyen varsa ricam villalardan  25 altın topla görevi var  ;D (kendisi köy evi diyor kanmayın  :D )
5 altın toplama tamamdır hocam :)
Şu sıra imzasız'ım...

universitely76

İyice sinir oldum ya  >:(

[IMG]http://i1083.photobucket.com/albums/j385/universitely/magicland-1.jpg[/img]

Face'de yardım talebinde bulunmak istediğimde aha da böylece kalıyor, ne istek yollayabiliyorum ne de kapatabiliyorum  :o

Oyun başlarında ara sıra perikızı gelip çok istek yolladınız diyor, belki bundandır diye düşünüyorum. Fazla istek gönderemeyelim diye kota falan koymuş olabilirler. O yüzden varsa önceden göndermiş olduğum isteklerin hepsini ya kabul edin veya reddedin. Ortadan kaldırın bir zahmet onları :) bu şekilde ilerlemem mümkün değil çünkü...
Şu sıra imzasız'ım...